Богдановић: Чине да изгледаш глупо на терену!

Српски кошаркаш Богдан Богдановић био је изузетно самокритичан после пораза Сакрамента од Голден Стејта (119:104).

Кошарка 03.02.2018 | 21:15
Богдановић: Чине да изгледаш глупо на терену!
Богдановић је постигао 12 поена (4/7 тројке) уз шест асистенција те по три скока и украдене лопте, али није задовољан својим доприносом екипи.

"Осећам да сам у НБА брзини, али знам да увек могу да играм боље", рекао је Богдановић.

"Баш смо пре меча, ми рукији, разговарали како играју лако, све изгледа тако једноставно. Некада учине да изгледате глупо на терену. Поготово ја данас, био сам лош у одбрани, то нисам ја. Знам да могу много боље. Имате толико талената у лиги и они знају да читају вашу игру. Научићемо много", додао је Богдановић. 

Кингси су испустили +13 из прве четвртине, а онда надокнадили -14 и пришли на 89:88 осам минута пре краја меча. Међутим, Кевин Дурент је са десет поена у низу решио дуел. 

"Добро смо почели, али они знају како да играју. Уместо да преузмемо вођство, допустили смо да они преузму контролу и опет смо губили осам разлике. Не може да се игра тако против овако јаког тима, посебно када им се игра, тада показују колико су добри", додао је српски кошаркаш. 

Он је током меча имао занимљив дуел управо са Дурентом, где му је судија свирао фаул иако је звезда Вориорса њега одгурнула, али је током утакмица чешће водио битку са Клејом Томсоном. 

"Тежак је за чување, много се креће без лопте. Ја окренем главу и он је већ спреман. Али није тако само с њим, одлично се разумеју сви, знају кад ће да "засече", знају како да нападну. Морам бити бољи у одбрани. Научио сам доста добрих ствари од њега, није само добар шутер, сјајно се креће", закључио је српски репрезентативац.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар