Bogdanović: Čine da izgledaš glupo na terenu!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović bio je izuzetno samokritičan posle poraza Sakramenta od Golden Stejta (119:104).

Košarka 03.02.2018 | 21:15
Bogdanović: Čine da izgledaš glupo na terenu!
Bogdanović je postigao 12 poena (4/7 trojke) uz šest asistencija te po tri skoka i ukradene lopte, ali nije zadovoljan svojim doprinosom ekipi.

"Osećam da sam u NBA brzini, ali znam da uvek mogu da igram bolje", rekao je Bogdanović.

"Baš smo pre meča, mi rukiji, razgovarali kako igraju lako, sve izgleda tako jednostavno. Nekada učine da izgledate glupo na terenu. Pogotovo ja danas, bio sam loš u odbrani, to nisam ja. Znam da mogu mnogo bolje. Imate toliko talenata u ligi i oni znaju da čitaju vašu igru. Naučićemo mnogo", dodao je Bogdanović. 

Kingsi su ispustili +13 iz prve četvrtine, a onda nadoknadili -14 i prišli na 89:88 osam minuta pre kraja meča. Međutim, Kevin Durent je sa deset poena u nizu rešio duel. 

"Dobro smo počeli, ali oni znaju kako da igraju. Umesto da preuzmemo vođstvo, dopustili smo da oni preuzmu kontrolu i opet smo gubili osam razlike. Ne može da se igra tako protiv ovako jakog tima, posebno kada im se igra, tada pokazuju koliko su dobri", dodao je srpski košarkaš. 

On je tokom meča imao zanimljiv duel upravo sa Durentom, gde mu je sudija svirao faul iako je zvezda Voriorsa njega odgurnula, ali je tokom utakmica češće vodio bitku sa Klejom Tomsonom. 

"Težak je za čuvanje, mnogo se kreće bez lopte. Ja okrenem glavu i on je već spreman. Ali nije tako samo s njim, odlično se razumeju svi, znaju kad će da "zaseče", znaju kako da napadnu. Moram biti bolji u odbrani. Naučio sam dosta dobrih stvari od njega, nije samo dobar šuter, sjajno se kreće", zaključio je srpski reprezentativac.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar