Још постоји шанса за Катаија…

Алавес покушава да оконча непријатну ситуацију.

Фудбал 03.02.2018 | 21:00
Још постоји шанса за Катаија…
Прелазни рок у већини европских лига је завршен, али у Алавесу се и даље надају растанку са Александром Катаијем. Некада први стрелац Суперлиге и најбољи играч Црвене звезде није у плановима клуба из Виторије са којим има уговор и који покушава да га се реши од летос.

Катаи је пре годину и по дана дошао у Алавес за око 2.000.000 евра, али се није наметнуо. Промењена су петорица тренера у Алавесу и ниједан није имао поверење у момка из Србобрана. Локална штампа пише да нико у клубу не сумња у Катаијеве фудбалске квалитете, али да је проблем његов менталитет који је непоправљив. Зато је Србин прецртан и не рачуна се на њега…

Алавес је покушавао ове зиме да се реши петорице фудбалера међу којима је и Катаи, а завршио је скоро пола посла. Уговор са Оскаром Ромером је раскиннут, Енцо Зидан је позајмљен Лозани, али Катаи, Бојан Кркић и Кристијан Сантос. Тренер Абелардо их не жели јер самтра да је екипа препуњена и да има превише играча за рад на тренинзима.

У Алавесу се надају да још није готово са Катаијем и да постоји шанса да оде до краја недеље. Локални медији пишу да је ове зиме стигло неколико понуда за Катаија, али да их је играч одбио. Сада као нада остају клубови из Русије и Азије који су платежно моћни и могли би да неком добром понудом намамеКатаија из Виторије. У Алавесу су свесни да никада неће извући уложени новац у Србина и настоје да се макар реше његове плате која није мала.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар