Još postoji šansa za Kataija…

Alaves pokušava da okonča neprijatnu situaciju.

Fudbal 03.02.2018 | 21:00
Još postoji šansa za Kataija…
Prelazni rok u većini evropskih liga je završen, ali u Alavesu se i dalje nadaju rastanku sa Aleksandrom Kataijem. Nekada prvi strelac Superlige i najbolji igrač Crvene zvezde nije u planovima kluba iz Vitorije sa kojim ima ugovor i koji pokušava da ga se reši od letos.

Katai je pre godinu i po dana došao u Alaves za oko 2.000.000 evra, ali se nije nametnuo. Promenjena su petorica trenera u Alavesu i nijedan nije imao poverenje u momka iz Srbobrana. Lokalna štampa piše da niko u klubu ne sumnja u Kataijeve fudbalske kvalitete, ali da je problem njegov mentalitet koji je nepopravljiv. Zato je Srbin precrtan i ne računa se na njega…

Alaves je pokušavao ove zime da se reši petorice fudbalera među kojima je i Katai, a završio je skoro pola posla. Ugovor sa Oskarom Romerom je raskinnut, Enco Zidan je pozajmljen Lozani, ali Katai, Bojan Krkić i Kristijan Santos. Trener Abelardo ih ne želi jer samtra da je ekipa prepunjena i da ima previše igrača za rad na treninzima.

U Alavesu se nadaju da još nije gotovo sa Kataijem i da postoji šansa da ode do kraja nedelje. Lokalni mediji pišu da je ove zime stiglo nekoliko ponuda za Kataija, ali da ih je igrač odbio. Sada kao nada ostaju klubovi iz Rusije i Azije koji su platežno moćni i mogli bi da nekom dobrom ponudom namameKataija iz Vitorije. U Alavesu su svesni da nikada neće izvući uloženi novac u Srbina i nastoje da se makar reše njegove plate koja nije mala.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar