Челси представио Бразилца из Роме!

Челси 2/3! Контеов Бразилац скупљи него то се очекивало. . . ! Плавци промовисали и друго појачање.

Фудбал 31.01.2018 | 12:45
Челси представио Бразилца из Роме!
После Роса Барклија, Челси је озваничио и друго појачње, а ујутро ће и треће.

Нови члан енглеског шампиона је бразилски леви бек Емерсон Пламијери који је купљен од Роме. Он је данас обавио лекарске прегледе и потписао уговор на четири и по године после чега је промовисан у дурштву моћне директорке Марине Грановсакје. Плаћен је Роми више него што се очекивало. Фиксно обештећење износи 20.000.000 евра, а додатних 9.000.00 евра ће Вучица инкасирати ако се испуне одређени бонуси. С обзиром да га је Сантосу пре годину дана платила 2.500.000 евра, јасно је да је добро зарадила.

Палмијери долази као жеља Антонија Контеа којем Челси ретко када испуњава жеље у прелазном року. Ипак, за бекове ге слушају, па је тако Емерсон Палмијери наставио традицију Контеових појачања из Серије А коју је започео Маркос Алонсо, а наставиоДавиде Запакоста.

Новајлија из Роме ће бити алтернатива управо Алонсу који је до сада био незамењив уз леву аут линију. Офанзиван је као и Шпанац па ће добро уклопити у Контеов систем 3-4-3. У Роми је био сјајан претходне сезоне, али је на њеном крају доживео тешку повреду колена и потом га је новајлија Коларов истиснуо из прве поставе.

Очекује се да Челси ујутро промовише и треће појачање - Оливијеа Жируа који ће заменитиМишија Батшуајиа. И то ће бити тачка на зимски прелазни рок за Плавце. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар