Почело је! Лестер одбио и другу понуду Ситија!

Марез почео штрајк, почетна цена 102. 000. 000 евра! Има ли довољно времена за највећу премијерлигашку трансфер бомбу ове зиме?

Фудбал 31.01.2018 | 11:15
Почело је! Лестер одбио и другу понуду Ситија!
Када је изгледало да смо све видели од великих трансфера у Премијер лиги ове зиме, Манчестер Сити је спремио тоталну сензацију за крај - Ријада Мареза!

Најбољи играч Лестера се ни у једном тренутку ове зиме није доводио у везу са Манчестер Ситијем, повезивали су га најчешће са Арсеналом и Ливерпулом, помињали су се и неки други клубови, али не и Сити... И онда је као гром из ведра неба одјекнула вест претпоследњег дана прелазног рока да је Пеп Гвардиола кренуо по Мареза. Меуспех у довођењу Алексис Санчеза и повреда Лероја Санеа су очигледно натерали Гвардиолу да се окрене Марезу.

Нико од острвских медија није имао ни најмању назнаку да Пеп хоће Мареза, а онда је последњих сати клупко почело да се одмотава и да једна вест смењује другу. Тренутна ситуација је да Манчестер Сити покушава свим силама да доведе Мареза, играч инсистира на преласку у табор Грађана, а Лестер се опире.

Острвски медији су добили потврду да је данас одбијена и друга званична понуда Манчестер Ситија за Мареза. Она је износила 57.000.000 евра, али Лестер није био задовољан. Што значи да је постојала и прва понуда која је била нижа и глатко је одбијена.

Марез је љут на управу Лестера што му стоји на путу ка трансферу каријере и одмах по одбијању друге понуде је предао званичан захтев за трансфер што значи да је ступио у штрајк и да ће уложити максималне напоре да у последњих 24 сата прелазног рока ипак избор трансфер на Етихад. Јутрос није тренирао и није у комбинација за сутрашњи окршај са Евертоном. То само може да значи да копа рукама и ногама да пређе у Сити.

Гардијан јавља да је управа Лестера шокирала Сити када је на почетку преговора истакла захтев од 90.000.000 фунти, што је око 102.000.000 евра за Марезово обештећење. Уз образложење да он вреди мало мање од Кутиња, а свакако више од Ван Дајка и да је таква ситуација тренутно на тржишту.

Јасно је да ни у Лестеру нису луди да инсистирају на обештећењу са девет цифара, али и да ће покушати максимачлно да „измузу“ Грађане до сутра у поноћ када се спушта завеса на фудбалску пијацу.

Пред нама је буран финиш прелазног рока у којем би Ријад марез могао да буде највећа трансфер бомба...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар