Унук ножем убио бабу у Руми

Унук који има око двадесетак година убио је седамдесетогодишњу бабу у насељу Игралиште у Руми.

Србија 24.01.2018 | 21:58
Унук ножем убио бабу у Руми
Румљанка Мира Шарац пронађена је убијена у среду у касним поподневним сатима у свом стану.

Њу је са више убода ножем усмртио двадесетогодишњи унук Срђан М. којег је полиција одмах након овог свирепог злочина ухапсила у једној румској кладионици, где је отишао након убиства.

Према незваничним информацијама "Новости", злочин се десио у насељу Игралиште, када је унук са више убода ножем усмртио бабу. Тело несрећне жене пронашао је један од њених пријатеља, када је зазвонио на врата стана.

"Он је упитао где је Мира, а младић му је рекао, да је код комшинице. Тек кад је погледао према купатилу видео је да на плочицама у локви крви лежи тело, тада је позвао Хитну помоћ", каже извор близак истрази.

Док се чекала лекарска служба, двадесетогодишњак је побегао из стана, али брзом интервенцијом полиције он је пронађен за компјутером у једној кладионици у Руми.

Како се могло чути од окупљених комшија док је трајао увиђај, Срђан је имао проблема са наркотицима, те да они претпостављају да се и десио злочин због новца или нервног растројства.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сјенина

25.01.2018 06:27

Шта реци србска посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

нема здраве логике

25.01.2018 16:58

Полудио од дроге. Често унучад знају више вољети дједове и бабе од родитеља. А свако ко је нормалан воли своју ближу фамилију као себе.

ОДГОВОРИТЕ