Unuk nožem ubio babu u Rumi

Unuk koji ima oko dvadesetak godina ubio je sedamdesetogodišnju babu u naselju Igralište u Rumi.

Srbija 24.01.2018 | 21:58
Unuk nožem ubio babu u Rumi
Rumljanka Mira Šarac pronađena je ubijena u sredu u kasnim popodnevnim satima u svom stanu.

Nju je sa više uboda nožem usmrtio dvadesetogodišnji unuk Srđan M. kojeg je policija odmah nakon ovog svirepog zločina uhapsila u jednoj rumskoj kladionici, gde je otišao nakon ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama "Novosti", zločin se desio u naselju Igralište, kada je unuk sa više uboda nožem usmrtio babu. Telo nesrećne žene pronašao je jedan od njenih prijatelja, kada je zazvonio na vrata stana.

"On je upitao gde je Mira, a mladić mu je rekao, da je kod komšinice. Tek kad je pogledao prema kupatilu video je da na pločicama u lokvi krvi leži telo, tada je pozvao Hitnu pomoć", kaže izvor blizak istrazi.

Dok se čekala lekarska služba, dvadesetogodišnjak je pobegao iz stana, ali brzom intervencijom policije on je pronađen za kompjuterom u jednoj kladionici u Rumi.

Kako se moglo čuti od okupljenih komšija dok je trajao uviđaj, Srđan je imao problema sa narkoticima, te da oni pretpostavljaju da se i desio zločin zbog novca ili nervnog rastrojstva.

(Alo)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sjenina

25.01.2018 06:27

Šta reci srbska posla

ODGOVORITE
Name

nema zdrave logike

25.01.2018 16:58

Poludio od droge. Često unučad znaju više voljeti djedove i babe od roditelja. A svako ko je normalan voli svoju bližu familiju kao sebe.

ODGOVORITE