Фелдин не игра против Олија, Антић и Омић неизвјесни!

О наступу центара Црвене звезде одлучиваће се на данашњем тренингу.

Кошарка 25.01.2018 | 09:30
Фелдин не игра против Олија, Антић и Омић неизвјесни!
Црвена звезда у петак од 19 часова игра против Олимпијакоса у Евролиги, а сада постоји и један знак питања мање када су наступи играча Звезде у питању - Џејмс Фелдин неће моћи да наступи на овом мечу, речено је МОЗЗАРТ Спорту. 

Он се још опоравља од повреде скочног зглоба коју је задобио против Макабија из Тел Авива.

Под знаком питања за поменути меч су Перо Антић и Ален Омић. Први због опоравка од повреде, други јер је тек стигао у тим и природно је да му треба времена да се уигра. О њиховом наступу ће се одлучивати вечерас.

Антић је играо против Химкија полуповређен, показао је срце, али се видело да не може и да му је потребан одмор те проблематичне тетиве.

Омић је са друге стане потписао за Црвену звезду пре четири дана па ће бити изазов за стручни штаб да га на време убаци у систем како би могао да одигра овако тежак меч против једне од најбољих екипа у Европи.

Позабавимо се мало и Олимпијакосом који такође има здравствене проблеме.

На дуже време су повређени Аграванис и Ким Тили, а и Папапетру има одређене мање проблеме, али се предвиђа да би могао да заигра у Пиониру.

Са друге стране, добитак за Олимпијакос биће играње Џамела Меклина који се опоравио и ставиће се на располгање тренеру Јанису Сфаиропулосу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар