Feldin ne igra protiv Olija, Antić i Omić neizvjesni!

O nastupu centara Crvene zvezde odlučivaće se na današnjem treningu.

Košarka 25.01.2018 | 09:30
Feldin ne igra protiv Olija, Antić i Omić neizvjesni!
Crvena zvezda u petak od 19 časova igra protiv Olimpijakosa u Evroligi, a sada postoji i jedan znak pitanja manje kada su nastupi igrača Zvezde u pitanju - Džejms Feldin neće moći da nastupi na ovom meču, rečeno je MOZZART Sportu. 

On se još oporavlja od povrede skočnog zgloba koju je zadobio protiv Makabija iz Tel Aviva.

Pod znakom pitanja za pomenuti meč su Pero Antić i Alen Omić. Prvi zbog oporavka od povrede, drugi jer je tek stigao u tim i prirodno je da mu treba vremena da se uigra. O njihovom nastupu će se odlučivati večeras.

Antić je igrao protiv Himkija polupovređen, pokazao je srce, ali se videlo da ne može i da mu je potreban odmor te problematične tetive.

Omić je sa druge stane potpisao za Crvenu zvezdu pre četiri dana pa će biti izazov za stručni štab da ga na vreme ubaci u sistem kako bi mogao da odigra ovako težak meč protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi.

Pozabavimo se malo i Olimpijakosom koji takođe ima zdravstvene probleme.

Na duže vreme su povređeni Agravanis i Kim Tili, a i Papapetru ima određene manje probleme, ali se predviđa da bi mogao da zaigra u Pioniru.

Sa druge strane, dobitak za Olimpijakos biće igranje Džamela Meklina koji se oporavio i staviće se na raspolganje treneru Janisu Sfairopulosu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar