Додик: Тражили су моје привођење

Предсједник Републике Српске Милорад Додик говорио за "Новости", након што је Александар Вучић објелоданио вијест о наводним притисцима власти из Сарајева.

Република Српска 24.01.2018 | 08:13
Додик: Тражили су моје привођење
„Захвалан сам предсједнику Александру Вучићу што је учинио јавним информације да Сарајево од Србије захтјева моје привођење, а за које знам већ годину дана. И не само то, постоји налог да се, кад летим негдје, од земаља у региону тражи да приземље владин авион и претресу га.

Додик је казао да се константно налази на удару "разних мешетара", међу којима, тврди, има и његових политичких противника из редова српских странака у РС:

"У недостатку доказа о томе да постоји било шта нерегуларно око некретнине коју посједујем у Београду, они измишљају и фабрикују приче о мени и мојој породици. Покренули су истрагу, ангажовали судског вјештака из Тузле, а кад нису били задовољни његовим резултатима, смијенили су га и нашли новог из Сарајева. И још у све покушавају да увуку Београд. Зашто би тражили од Србије да ме хапси кад сам доступан органима у БиХ? Па зато што би тако, пошто немају никакве доказе, могли да кажу: ето, и Србија саслушава Додика, чак и тамо сматрају да је он лопов и криминалац."

Осврнуо се Додик и на изјаву Драгана Мектића како министарство безбједности БиХ није упутило Београду захтјев за његово привођење и хапшење, већ да је тражило да се провјери финансијска трансакција у вези с вилом коју је купио у главном граду Србије.

„Очигледно тај човјек све најбоље зна. А колико ја знам, предсједник Вучић је говорио на основу званичних информација које је добио од институција у Сарајеву“.

„Цијели свој живот ставио сам на располагање и посветио српском народу у РС. Не тражим лични комодитет или да ме било који странац у Сарајеву тапше по рамену, као што раде неки. Схватио сам да странци хоће да централизују РС, то је муслиманско-бошњачки концепт којем се супротстављам. И то многима не одговара. Све институције БиХ раде у овом тренутку отворено против РС.

„Српска нема никакве нелегалне наоружане снаге. Покушали су то да направе од момака из Србске части, с којима сам се, као и с многим другима, сликао на прослави Дана РС. Нити је дефиле 500 полицајаца на тој манифестацији био било каква демонстрација силе. Само смо хтјели да покажемо да имамо полицију која брине о безбједности грађана“, казао је Додик за „Новости“.

(БН/Новости)

Коментари / 66

Оставите коментар
Name

Зока

24.01.2018 07:17

О мајко.... Ма да, ко' Исуса су те хтјели разапети.... Јадан ти-борац за наса права. Хапсите га вец једном!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лемилица

24.01.2018 07:19

Давно би ти то изблејао да си знао,ај не сери

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАНКО

24.01.2018 07:40

МА НЕ БРИНИТЕ ТОЛИКО, ПУКОШЕ НАМ ЛЕЂА ОД СИЛНЕ БРИГЕ!

Name

Оцу да казем

24.01.2018 08:20

Ма све си ти вез одрадио сто си могао. Унистио си све полуге дрзавног апарата Републике Српске. Полиција због странацког запосљавања никада није била на низем нивоу. Професионалца нема ни за лијека све родјаци и партијски истомисљеници а у струци која је најпотребнија нуле. Судство исто тако . Инспекцијски органи дрзаве су лопов до лопова .Умјесто да својим квалитетним радом стите корпус Републике они корумпирани продају дрзавне интересе за пице и руцак . Па не гради се патриотизам на томе да стимулисес по неколико криминалаца у сваком граду да овоје полуге власти , опљацкају све сто је под њиховом сапом, а сто је изградјено разграде за мале паре у интересу насих непријатеља, и онда се са висине бахате и пркосе народу како они добро зиве тобозе зато сто су паметни и способни . Гадости неопјевана, Будало сељако-трактористицка-, напусти мјесто предсједника и марс у п.м . и ти и твоја породица и твоја болумента, маму вам овцију, лоповску. дјилкосу бахати.

Name

цирилица

24.01.2018 08:38

толико садрзајно испразно гостовање на цирилици, са понављањем садрзаја који ни на који нацин нису висе интересантни, не могу доприњети било каквом напретку, те слузе само једној сврси, одрзавању. Народ то најyад треба препознати, као сто треба препознати и цињеницу да су неопходне промјене, да промјене мозе донијети само један лидер, који има политицко искуство, који има енергију, који није никако компромитован, који има гард водје.........и јос много тога. То је предсједник Вукота Говедарица.

Name

075

24.01.2018 08:50

Куда ја стадох ти продужи! Додик је јучер а и Предсједник Србије Александар Вучић имао је прекјучер своје редовито гостовање у "талк схоwу Ћирилица" на тамошњој "Хаппy ТВ" у којему су два сата уз суздржане и повремене упадице водитеља Миломира Марића држали монолог о свему и свачему!!

Name

ре цирилица

24.01.2018 09:07

апсолутно сте у праву, ми енергију требамо усмјерити на јацање СДС и насег предсједника Говедарице, јер од праyних прица, критиковања резима дефинитивно немапромјена које су неопходне.

Name

Па да

24.01.2018 10:35

Ја не видим ста је спорно да нас предсједник украденим парама од народа купи вилу од пет милиона марака у Београду и тиме нас обавјести да нема ниста од Републике Српске и да сви под хитно морамо бјезати за Србију,ово је унистио и покрао да нам ни цудо не мозе помоци.Јер да је ово добро мјесто за зивот предсједник би вилу купио у Бања Луци,Дервенти,Требињу.Знаци бјезанијаааааа

Name

Бас тако

24.01.2018 12:08

Да ја Република Српска добро мјесто за зивот предсједним би вилу купио или правио у Републици Српској а не по Београду и Бецу.Па нецемо се такп играти,новац од пљацке народа и продаје Брцког ти у Аустрију и Србију а нама прицас како се борис за насу Српску.Срам те било предсједнице.

Name

Ретардометар

25.01.2018 10:19

Процитао сам васе коментаре.Узас!Хитно васим психијатрима!Неодлозно!

Name

ЖИКА Ж

24.01.2018 07:21

ГЛУМЕЋИ ЖРТВУ ДОДИК ТРАЖИ АЛИБИ ЗА НЕВИЂЕНИ КРИМИНАЛ. ВУЧИЋ НИЈЕ ПРЕДСЈЕДНИК НИ СВИХ СРБА У СРБИЈИ А ХОЋЕ ДА МАНИПУЛИШЕ СА СРБИМА И У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ. ТОЛИКО СУ СМИЈЕШНИ И ЈАДНИ ЗАЈЕДНО СА МАРИЋЕМ И ЋИРИЛИЦОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мустафа

24.01.2018 08:09

Све ми је јасно у вези Додика,мора,нахапо је народни пара и сад мора да се правда али коју улогу игра Вуциц? Јер то сто је изјавио је сулудо, послусајте Мектица. Како не види Вуциц да сто је дузе миле на власти то це бити тезе рс да се исцупа из раља дузницког ропства.

Name

Исток

24.01.2018 08:30

Свака цаст Зика. Добар коментар.

Name

исток Ре Мустафа

24.01.2018 08:33

Па ово је изгледа план. И Вуциц и Додик потицу из исте кухиње. НИкада је нису напустили само су мало измјенили роле у којима глуме. Ми смо публика а на њима је да нам продају прицу која це нас свалити . И они нам продају прицу на фону , ко фол национализма неког сељацког. Ми то пусимо ко будале и одосмо у материну заједно са Републиком Српском и Србијом без Косова.

Name

РАСПУЦХИН

24.01.2018 08:43

Још док је био млади СКОЈ-евац "велики баја" је , под покровитељством Боре Микелића , почео са пљачком народних пара (вјероватно су станови у Београду купљени новцем који је тада "обезбјеђен" махинацијама). Данас се напокон показује да је и његов брат Вучић дио те екипе јер му плаћа баснословну кирију за просторије у "пицином парку" и нормално је да га штити. На жалост , наша опозиција је килава и неспособна да схвати да се тек огољавањем , овог лажова , дезертера и ратног профитера , у медијима у Србији можемо ослободити црвене банде. Једини проблем је у томе што и опозиција вјерује Вучићу који је , због опстанка на власти , у стању и са црним ђаволом.

Name

Кјево

24.01.2018 21:35

Марић се са њима спрда а они тога нису свјесни.

Name

Па

24.01.2018 07:26

Човјек све објаснио у детаље. Шта има овдје спорно? Мектићу реагуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре па

24.01.2018 07:54

Па кад је реаговао ко и на напад на Вуцица,цовјек 4 године само прица о корупцији

Name

Ибро Гаговић

24.01.2018 08:05

Ко вјерује у његова објашњења или је луд или се прави луд.

Name

Прави Србин

24.01.2018 07:26

Предсједниче неможе нам нико ништа јачи смо од судбине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.01.2018 08:10

Изгледа лијепо је бити будала, читав ти живот прође у весељу. Од раног јутра пјесма... Узимаш ли редовно терапију....

Name

Ре

24.01.2018 08:53

Ти си пре зелени нег Дјордје

Name

Игор

24.01.2018 07:27

Цијели свој зивот је посветио РС ?! Не трази лицни комодитет ?! Па ста је онда Мерцедес С класе, хеликоптер и авион који вози цланове породице ?! Свака теби цаст , ваља ово понављати будалама сваки дан а и не трепнути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

24.01.2018 07:53

Ти би хтео да Додик иде пјешке или на бициклу. Додик као Додик у реду али мораш да знаш да је он предсједник РС-а. Морам рећи да сте и ви ботови овог СзП досадили и Богу и народу а помака ни 1% као ни од самог вашег Савеза за преваре.

Name

Ре Па

24.01.2018 08:53

Пошто му се сваким даном све више и више заслужено сужава дјелокруг слободног кретања, ускоро му неће требати ни самаљот ни вертољет ни та скупа аута. Ни бицикло му неће требати, нема их у робијашницама, ни у Фочи ни Зеници. Бицикли нису предвиђени прописима о извршењу кривилчних санкција. Али јесу колица (тачке, трагаче..) и јапанери, али само као средство рада.

Name

поскок

24.01.2018 07:31

Ти и Вучић као да сте постали "топла браћа", како се само нађосте "заштитници српског рода"!?Скупо ви нас коштате са том вашом бригом за српски народ?Плашим се само да ћете на крају остати без тог народа уколико народ не остане без вас?

ОДГОВОРИТЕ
Name

поскок одговор

24.01.2018 08:17

Браво исто мислим.Тешко нама са овом двојицом. како могу изаћи лагати на тв, а да и бар не поцрвене

Name

доми

24.01.2018 07:35

Зар ово мајка мозе родит.бозе спаси нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

24.01.2018 07:37

Ма пустите човјека на миру. Чули сте да каже да је морао кћерки да помогне око стана. Како више ико може да повјерује у лажи овог окорјелог криминалца. Синоћ се Код Марића понашао као да је дрогиран.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зика.

24.01.2018 08:40

Залосно је кад Вуциц и Додик гостују код Марица било би нај боље да су усли у парове.

Name

Арсеније

24.01.2018 07:38

Највеце клепетало на овим просторима,невидјено колико цовјек лазе.Понавља једну те исту прицу вец неколико пута код овог несретног Марица који је контаминирао медијски простор са разним старлетама,блудом и неморалом.Одакле оволика храброст код председника,да ли је он свјестан да наса република постаје празна љустура,људи нон стоп бјезе из ове насе дрзаве,дјеце је све мање,економија је разорена и опљацкана од лица блиских резиму.Срамота је каквог председника имамо који се смије у лице сопственом народу и прави сегу на овој неморалној Хепy телевизији.Ни једна једина реценица о ресењима за поправљање катастрофалног стања,само оптузбе и лицемјерство моземо цути од насег председника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2018 08:26

Ко ста зели да цује то му се и говори.Кад су Срби вољели истину?

Name

Боб

24.01.2018 07:39

ЉУДИНА, ПОСТЕЊАЦИНА,КАРАКТЕР...врхунац цинизма

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОМАНИЈА

24.01.2018 07:44

Какав манипулатор мајко мила, ево и ја сам се сажалио на њега немојте га људи више дирати молим вас, па зар не видите да сте ударили на бједу и сиротињу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста

24.01.2018 07:58

Тешко вама Срби са њима двојицом,а и нама осталима са нашим и још њима двојицом.Овај текст је показатељ народу колико Додик мисли да су народи глупи и да им се под фирмом"националног интереса"могу продавати муда под бубреге.Јебало те смору више и Сарајево и Бакир,дај овом народу нешто конкретније од националистичке лизалице.Није народ угрожен од других,ти си угрожен,па за свој спас истураш народ и ти га пљачком и највисе угрожаваш.Народне паре арчиш и Марићу плаћаш да те пусти да глупости ваљаш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

24.01.2018 08:00

Прекључе је АВ у "Ћирилици" 2,5 сати брслао. Синоћ је МД у "Ћирилици" 2,5 сати брслао. Најболље би било да неко на таблама на улазу прекрижи Република Српска и Република Србија и да напише и на једној и на другој ЛУДНИЦА. Срећно народе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рр

24.01.2018 08:24

Испирање мозга.Ваља дати столицу у УН Косову.

Name

Ре

24.01.2018 11:49

Твоји коментари су глупи до бола,страсан си кретен.

Name

Није него

24.01.2018 13:07

Ја мисли да ти Ре припадаш секти или си њихов симпатизер, и да си ти један ретард и болесник као и сви остали који ништа не схватате а све уништавате као хорда скакаваца.

Name

Борац рс

24.01.2018 08:04

СТА СВЕ ОВАЈ ЛОПОВ ЛУПЕТА ТО ПОСТАЈЕ СМИЈЕСНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коран

24.01.2018 08:04

Марићу престани прљати ЋИРИЛИЦУ. Ћирлица је свето писмо а Ти под тим именом пустиш овог и сличне ликове да лупетају, лажу и нападају друге без икаквог основа. Ћирилица на телевизији која се зове ХАПY??? Треба видјети ко су власници, уредници те ТВ! Посебна је прича који је ниво програма који емитују? "Парови" 18 сати дневно, поганлук задње врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тајкун

24.01.2018 10:02

Власник ТВ Хаппy је Предраг Марковић Пецони тајкун из Земуна власник фирми које се рекламирају у емисији.Толико о борби Вучића против тајкуна.Он се бори против Мишковића,а сви остали су у његовом тиму.СИСТЕМ ТЕ ЛАЖЕ,НЕВЕРУЈ КАД' ТИ КАЖЕ!

Name

Нешто фали

24.01.2018 16:01

Тога Марића године стигле, вијуге му добрано попустиле..

Name

Т 34

24.01.2018 08:06

МЕКТИЦУ ХАПСИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вељо

24.01.2018 08:07

Мене само чуди како Срби на овим просторима опстадоше кад није било Додика и Вучића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

24.01.2018 08:11

Заборавијо си феци да рециклирају прице али доци це вријеме милораде драгане бакире ниција није до зоре горила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

24.01.2018 08:12

Када највиши званичници јавно лажу, серу се народу на интелигенцију, нико ништа, а сутра опет кукњава како су се сви уротили против српских великомученика, како је цијела планета против јадних и невиних срба? Након ових изјава Вучића и Додика, сви који имају имало образа би морали изаћи на улицу и јавно им поручити да се гоне у сто материна. Коментарисање по кафанама и интернету не пије воде. Или имате урођени поремећај да се храните лажима, или сте највеће кукавице, нема трећега. У земљи у којој се тренутно налазим, за овакве отворене лажи највећих политичара на улице би изашло барем 98% становништва и захтјевало моменталну оставку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

24.01.2018 08:41

А земља је...? Најбоље су ми ове Бошње што поиздалека дижу буне и устанке.

Name

Судија

24.01.2018 10:08

Овај "бошњо" је одрадио тачно 534 дана у рову и борбама за Босну и Херцеговину, не рачунајући "слободне" дане, односно био активни војник Армије РБиХ од првог до задњег дана агресије на државу. Сутра ако затреба, иста процедура, униформа, пушка и лаганице...

Name

Саво

24.01.2018 08:14

Дал је могуће да човјек поново од себе прави жртву и да ће поново проћи на карту патриотизма и заштитника РС,и да ће народ поново да гласа за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

24.01.2018 09:02

Могуће је кад је наш народ ретардиран и безобразан.

Name

Ре Није него

24.01.2018 11:51

Само си ти’паметан’,циркус си лик.

Name

НИје добро

24.01.2018 16:04

Тачно. Народ је неук и непросвијећен, опсједнут бројним ирационалним предрасудама.

Name

055

24.01.2018 08:30

Када си цвјецка одазиви се позиву всљда је Закин за две исти,истина ви га п4илагодјавате саби,ради застите криминала.Према томе и ти и Вуциц млатите и лазно се оредстављате,ниту си ти представник Срба у бих нити Вуциц у цитавој србији,!

ОДГОВОРИТЕ
Name

додик БОСАНАЦ

24.01.2018 08:44

Немозе ми нико ниста јаци сам од НАТО-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ццц

24.01.2018 18:21

Јаоооои.

Name

НИје добро

24.01.2018 08:55

Од Ћирилице до Парова само два су корака. И пар минута. Ето колико су удаљени једно од другог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УДРИ БРИГУ НА ВЕСЕЉЕ

24.01.2018 09:13

Хаппy тв Вам пружа 24х квалитетног ријалити програма!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

24.01.2018 09:16

Зар се онако понашају људи за част тетовирани са досијеом ито је углед за нашу џјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је сад

24.01.2018 09:18

А зашто надлежни органи Србије не одговарају на законито и од надлежног органа поднесену замолницу да се изврше провјере једне сумњиве финансијске трансакције..??!! Може ли их у томе спријечити предсједник државе Србије или предсједник једног ентитета сусједне државе (који је и лично заинтересован из познатих разлога)..??!! И је ли то у складу са прописима, процедурама, међудржавним уговорима, споразумима и правном праксом у међународним односима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

24.01.2018 09:21

Господин Вучић је роб интереса . Оног момента кад интерес нестане, нестат ће и брига према " пријатељу". Ако " пријатељ" квари интерес државе Србије , читај предсједника , покреће се механизам заштите. На крају се све завршава у Ћирилици , када предсједник у својој бесједи до изнемоглости, од које увијек један у публици отресе у несвјест, објашњава и тумачи увијек поступке других према њему, а никад своје поступке према другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.01.2018 09:36

КОМЕ ЈЕ ВАЖНИЈИ НАРОД ОД КАПИТАЛА,ЗАТО СЕ ВОЛИ БЕОГРАД И СРБИЈА .СВЕ ЈЕ ЧОВИЈЕК РЕКАО.СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

24.01.2018 09:38

Само луд човјек још може да вјерује овом психичком болеснику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

24.01.2018 10:07

Бас ми те је зао , да знас да роним крокодилске сузе !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

24.01.2018 10:18

Ето толико о разговору са Вучићем-Додиком, који су водили неки чланови Савеза за промјене....Доказ да су иста багра , промјена нема док су они ту и ту је крај сваке "братске помоћи " и објективности, надам се да су то сватили јер је и он Вучић исти као и Баја, према томе мјењајте политику и дјелујте чињеницама и предлозима који имају подршку ЕУ и Русије....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Главни Град Републике Српске Српско Сарајево СДС Увекове......

25.01.2018 06:29

Додик Је највеци Лазов И Манипулатор Којије Кројијо Спискове Са Ездауном Когаце Хапсити Из СДС-а Нај Јаце Инајбоље Странке Од Њеног Оснивања Којаје Са Народом Бранила И Стварала Републику Српску .Садаих Назива Потурицама Срамга Било Докје Он Дезертирао И Сверцовао Ронхил Хрватима И Муслиманима СДС И Српски Народсу Бранили Куцне Прагове И Вековна Огњиста Републике Српске.Срби Ујединитесе И Оловком Казнити Милорада Додика Који Идан Данас Прикрива Злоцине Над Српским Народо Којесу Поциниле Устасе И Селафисти Алије И Бакира Изетбеговица Саким Сада Додик Прави Квалиције Дабиостао Навласти Алисада 2018 Баја Морас Тиса Власти Заувек Пасти.

ОДГОВОРИТЕ