Крај каријере са 39? Тражиће да потпишем на још двије!

Владимир Стојковић и не размишља о томе шта после фудбала!

Фудбал 24.01.2018 | 23:49
Крај каријере са 39? Тражиће да потпишем на још двије!
Паника, па еуфорија! Такав пут прешли су Партизанови навијачи од 23. новембра 2017, када је Владимир Стојковић најавио да би могао да напусти Хумску, па до јуче када је потписао нови, четворогодишњи, уговор.

Још од утакмице са Јанг Бојсом трајала је неизвесност.

"Све је то саставни део спорта. Логично је било да имам понуде, али још логичније да прво разговарам с клубом који ми је толико тога дао у животу и каријери. Кад сам видео колика је Партизанова жеља да останем, онда се питање мојих услова малтене није ни постављало, па смо се договорили на обострано задовољство", коментарише Стојковић у кратком разговору за МОЗЗАРТ Спорт.

У даху додаје:

"Срећан сам што сам остао у клубу који доживљавам као своју кућу. Партизан ми је фамилија. Заједно настављамо даље. Овога пута још јаче, јер желим да помогнем екипи да избаци Плзењ, а да буде што је могуће конкурентнија у борби за одбрану дупле круне".

Толико о краткорочним циљевима. А шта на дуге стазе? Када овај нови уговор истекне биће на прагу 39. године. Докле тако, питамо га у шали?

"Сигуран сам да могу још дуго, дуго. Ево, баш малопре, док сам потписивао уговор, рекао сам председнику Милораду Вучелићу и директору Милошу Вазури: ‘Ако одрадим све четири године, гарантујем вам, тражићете да потпишем на још две, на пример 1+1’. Толико се добро осећам и толико ми Партизан прија. Наравно, увек постоји могућност да одем после Мундијала, јер је то велика позорница, али чак и да се то деси, убеђен сам да ћу се вратити у Хумску и овде завршити каријеру. Како год", добро расположен је Стојковић.

Добро расположени су и навијачи сад кад знају да популарни Стојке остаје.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Биги

25.01.2018 06:57

Стојке сампионууууу.Нас и и бајбољи си. ПФЦ сампиони.

ОДГОВОРИТЕ