Kraj karijere sa 39? Tražiće da potpišem na još dvije!

Vladimir Stojković i ne razmišlja o tome šta posle fudbala!

Fudbal 24.01.2018 | 23:49
Kraj karijere sa 39? Tražiće da potpišem na još dvije!
Panika, pa euforija! Takav put prešli su Partizanovi navijači od 23. novembra 2017, kada je Vladimir Stojković najavio da bi mogao da napusti Humsku, pa do juče kada je potpisao novi, četvorogodišnji, ugovor.

Još od utakmice sa Jang Bojsom trajala je neizvesnost.

"Sve je to sastavni deo sporta. Logično je bilo da imam ponude, ali još logičnije da prvo razgovaram s klubom koji mi je toliko toga dao u životu i karijeri. Kad sam video kolika je Partizanova želja da ostanem, onda se pitanje mojih uslova maltene nije ni postavljalo, pa smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo", komentariše Stojković u kratkom razgovoru za MOZZART Sport.

U dahu dodaje:

"Srećan sam što sam ostao u klubu koji doživljavam kao svoju kuću. Partizan mi je familija. Zajedno nastavljamo dalje. Ovoga puta još jače, jer želim da pomognem ekipi da izbaci Plzenj, a da bude što je moguće konkurentnija u borbi za odbranu duple krune".

Toliko o kratkoročnim ciljevima. A šta na duge staze? Kada ovaj novi ugovor istekne biće na pragu 39. godine. Dokle tako, pitamo ga u šali?

"Siguran sam da mogu još dugo, dugo. Evo, baš malopre, dok sam potpisivao ugovor, rekao sam predsedniku Miloradu Vučeliću i direktoru Milošu Vazuri: ‘Ako odradim sve četiri godine, garantujem vam, tražićete da potpišem na još dve, na primer 1+1’. Toliko se dobro osećam i toliko mi Partizan prija. Naravno, uvek postoji mogućnost da odem posle Mundijala, jer je to velika pozornica, ali čak i da se to desi, ubeđen sam da ću se vratiti u Humsku i ovde završiti karijeru. Kako god", dobro raspoložen je Stojković.

Dobro raspoloženi su i navijači sad kad znaju da popularni Stojke ostaje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bigi

25.01.2018 06:57

Stojke sampionuuuuu.Nas i i bajbolji si. PFC sampioni.

ODGOVORITE