Томе Брејди, лијепи момче, долазе по тебе!

Филаделфија мотивисана да скине највећег са врха.

Остали спортови 27.01.2018 | 22:15
Томе Брејди, лијепи момче, долазе по тебе!
Том Брејди (40) на утакмицу је од свог шестог шампионског прстена, који би додатно потврдио да није само највећи квотербек у историји, већ и вероватно највећи играч америчког фудбала ИКАД.

Чувени лидер Њу Ингланд Петриотса борио се са повредом у дивизијском финалу и ипак је успео да са саиграчима уђе у још један Супербоул, у којем ће 4. фебрара играти против Филаделфије у Минеаполису.

Те вечери у Минесоти, америчку химну извешће позната певачица Пинк, у полувремену ће наступити Џастин Тимберлејк, а пола минута рекламе коштаће пет милиона долара. У једној свлачионици биће "патриоте", најуспешнија франшиза у овом веку, а у другој Филаделфија, жељна славе и "скалпа" Тома Брејдија.

"Знам да су Петриотси фаворити. Хеј, Том Брејди. Лепи дечко Том Брејди...", обратио се дефанзивац "Иглса" Лејн Џонсон.

"Он је најбољи квотербек свих времена и ништа не бих волео као то да га скинем са трона", додао је снажни "рајт текл".

Иглси су били аутсајдери и у финалу дивизије и превазишли су тај статус и савладали Викингсе, који ипак неће играти за "Винс Ломбарди" трофеј у свом граду. У свлачионици, после меча, играчи Филаделфије нису били задовољни, већ жестоко мотивисани да се што пре супротставе Брејдију и екипи.

"То што је он највећи квотербек у историји не значи да је непобедив. Имамо пред собом циљ и ићи ћемо ка њему, без обзира на то коо стоји пред нама", додао је "сејфти" Филаделфије, Малколм Џенкинс.

Исту поруку послао је и власник Филаделфије, Џефри Лури.

"Нећемо само отићи у Минеаполис. Имамо нешто тамо и да урадимо. Још једна победа", порука је "Иглса".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар