Tome Brejdi, lijepi momče, dolaze po tebe!

Filadelfija motivisana da skine najvećeg sa vrha.

Ostali sportovi 27.01.2018 | 22:15
Tome Brejdi, lijepi momče, dolaze po tebe!
Tom Brejdi (40) na utakmicu je od svog šestog šampionskog prstena, koji bi dodatno potvrdio da nije samo najveći kvoterbek u istoriji, već i verovatno najveći igrač američkog fudbala IKAD.

Čuveni lider Nju Ingland Petriotsa borio se sa povredom u divizijskom finalu i ipak je uspeo da sa saigračima uđe u još jedan Superboul, u kojem će 4. febrara igrati protiv Filadelfije u Mineapolisu.

Te večeri u Minesoti, američku himnu izvešće poznata pevačica Pink, u poluvremenu će nastupiti Džastin Timberlejk, a pola minuta reklame koštaće pet miliona dolara. U jednoj svlačionici biće "patriote", najuspešnija franšiza u ovom veku, a u drugoj Filadelfija, željna slave i "skalpa" Toma Brejdija.

"Znam da su Petriotsi favoriti. Hej, Tom Brejdi. Lepi dečko Tom Brejdi...", obratio se defanzivac "Iglsa" Lejn Džonson.

"On je najbolji kvoterbek svih vremena i ništa ne bih voleo kao to da ga skinem sa trona", dodao je snažni "rajt tekl".

Iglsi su bili autsajderi i u finalu divizije i prevazišli su taj status i savladali Vikingse, koji ipak neće igrati za "Vins Lombardi" trofej u svom gradu. U svlačionici, posle meča, igrači Filadelfije nisu bili zadovoljni, već žestoko motivisani da se što pre suprotstave Brejdiju i ekipi.

"To što je on najveći kvoterbek u istoriji ne znači da je nepobediv. Imamo pred sobom cilj i ići ćemo ka njemu, bez obzira na to koo stoji pred nama", dodao je "sejfti" Filadelfije, Malkolm Dženkins.

Istu poruku poslao je i vlasnik Filadelfije, Džefri Luri.

"Nećemo samo otići u Mineapolis. Imamo nešto tamo i da uradimo. Još jedna pobeda", poruka je "Iglsa".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar