За ЊЕГА - Излазна клаузула не постоји!

Нејмаров адвокат разоктрио детаље уговора са Пари Сен Жерменом. . .

Фудбал 22.01.2018 | 00:00
За ЊЕГА - Излазна клаузула не постоји!
Иако је дошао пре само шест месеци за рекордних 220.000.000 евра, све више се прича о преласку Нејмара из Пари Сен Жермена у Реал Мадрид.

Бразилац је заратио са навијачима Светаца, који су незадовољни понашањем бразилске звезде, полемиласало и око потенцијалне клаузуле за његов одлазак са Парка принчева. Ипак, Нејмаров адвокат Маркос Мота уверава јавност да никаква клаузула не постоји.

“Могу да вам гарантујем да клазузула за његов излазак на тржиште не постоји. Нејмаров отац ми је послао СМС средином јула и замолио да одмах отпутујем у Сједињене Америчке Државер и завршим трансфер”, рекао је Мота.

Нејмар је ове сезоне одиграо 23 утакмице у свим такмичењима и постигао 24 гола и забележио 14 асистенција. Ипак, присталице париског клуба замериле су му што је у победи против Дижона извео једанаестерац у 83. минуту при резултату 7:0, а није дозволио Каванијуда се упише у стрелце и постане најбољи стрелац у историји клуба. Са трибина је уследило скандирање „Кавани, Кавани..“, што је тешко пало Бразилцу, који је након меча отишао право у свлачионицу, уместо да са остатком тима прослави победу.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар