Za NJEGA - Izlazna klauzula ne postoji!

Nejmarov advokat razoktrio detalje ugovora sa Pari Sen Žermenom. . .

Fudbal 22.01.2018 | 00:00
Za NJEGA - Izlazna klauzula ne postoji!
Iako je došao pre samo šest meseci za rekordnih 220.000.000 evra, sve više se priča o prelasku Nejmara iz Pari Sen Žermena u Real Madrid.

Brazilac je zaratio sa navijačima Svetaca, koji su nezadovoljni ponašanjem brazilske zvezde, polemilasalo i oko potencijalne klauzule za njegov odlazak sa Parka prinčeva. Ipak, Nejmarov advokat Markos Mota uverava javnost da nikakva klauzula ne postoji.

“Mogu da vam garantujem da klazuzula za njegov izlazak na tržište ne postoji. Nejmarov otac mi je poslao SMS sredinom jula i zamolio da odmah otputujem u Sjedinjene Američke Državer i završim transfer”, rekao je Mota.

Nejmar je ove sezone odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao 24 gola i zabeležio 14 asistencija. Ipak, pristalice pariskog kluba zamerile su mu što je u pobedi protiv Dižona izveo jedanaesterac u 83. minutu pri rezultatu 7:0, a nije dozvolio Kavanijuda se upiše u strelce i postane najbolji strelac u istoriji kluba. Sa tribina je usledilo skandiranje „Kavani, Kavani..“, što je teško palo Brazilcu, koji je nakon meča otišao pravo u svlačionicu, umesto da sa ostatkom tima proslavi pobedu.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar