Кожу интезивније његовати зими

Кожи је без обзира на тип потребна њега. У зависности од зимских услова она може бити интезивирана, а љето и зима су периоди када је због високог зрачења или због великих хладноћа, потребно обратити више пажње. Зими посебно јер кожи недостаје влага.

Мода и љепота 17.01.2018 | 12:53
Кожу интезивније његовати зими
Иако праву зиму ове године још нисмо осјетили у правом смислу ријечи, оно што је присутно је висока концентрација смога, као и исушеност ваздуха проузрокавана гријањем. Сви ти фактори одражавају се негативно на нашу кожу, каже Биљана Суботић, власница козметичког салона.


Постоје ритуали које стално изводимо код куће, као и неки мање компликовани третмани којима се може у мањој мјери помоћи кожи. За конкретније резултате потребно је ипак обратити се стручњацима.

Иако је одлазак у козметичке салоне прије неколико година сматран луксузом који је тек понеко могао себи да приушти, раст свијести о бенефитима његе коже је довео до тога да данас жене много више времена посвећују себи и њези лица и тијела, свјесне да без обзира шта обукли или како се нашминкали, лијепа и његована жена је оно што долази у први план и што ствара први утисак.



БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нега зими козе

18.01.2018 06:07

Ујутро се умити хладном водом и попити топал сумадијски цај и за доруцак цетири јајета са сланином и сољу варенике.

ОДГОВОРИТЕ