Kožu intezivnije njegovati zimi

Koži je bez obzira na tip potrebna njega. U zavisnosti od zimskih uslova ona može biti intezivirana, a ljeto i zima su periodi kada je zbog visokog zračenja ili zbog velikih hladnoća, potrebno obratiti više pažnje. Zimi posebno jer koži nedostaje vlaga.

Moda i ljepota 17.01.2018 | 12:53
Kožu intezivnije njegovati zimi
Iako pravu zimu ove godine još nismo osjetili u pravom smislu riječi, ono što je prisutno je visoka koncentracija smoga, kao i isušenost vazduha prouzrokavana grijanjem. Svi ti faktori odražavaju se negativno na našu kožu, kaže Biljana Subotić, vlasnica kozmetičkog salona.


Postoje rituali koje stalno izvodimo kod kuće, kao i neki manje komplikovani tretmani kojima se može u manjoj mjeri pomoći koži. Za konkretnije rezultate potrebno je ipak obratiti se stručnjacima.

Iako je odlazak u kozmetičke salone prije nekoliko godina smatran luksuzom koji je tek poneko mogao sebi da priušti, rast svijesti o benefitima njege kože je doveo do toga da danas žene mnogo više vremena posvećuju sebi i njezi lica i tijela, svjesne da bez obzira šta obukli ili kako se našminkali, lijepa i njegovana žena je ono što dolazi u prvi plan i što stvara prvi utisak.



BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nega zimi koze

18.01.2018 06:07

Ujutro se umiti hladnom vodom i popiti topal sumadijski caj i za dorucak cetiri jajeta sa slaninom i solju varenike.

ODGOVORITE