Мектић: Они су "Српска нечаст"

Формирање паравојних формација мене подсјећа на почетак рата. Овако је почело 1991. године, када су се почеле појављивати разне паравојне формације на које се стављали истакнути криминалци. Од таквих је све почело. Је ли треба да нам се то понови?, изјавио је министар безбједности БиХ Драган Мектић, коментаришући чланове 'Србске части', које је назвао "Српска нечаст".

Република Српска 16.01.2018 | 11:57
Мектић: Они су "Српска нечаст"
Мектић је на конференцији за новинаре говорио о припадницима Србске части који су се појавили на дефилеу приликом прославе Дана РС. Након њиховог појављивања у Бањалуци покренула се лавина коментара да се ради о паравојној формацији.

"Има ли екстремиста у ФБиХ, питала ме новинарка РТРС-а. Рекао сам да има. О томе сам говорио. Па када ја то нисам говорио транспарентно о тероризму? Има га свугдје, али ово је сада актуелно и о томе ћу сада говорити. Ово је опасно што се манифестовало око Србске части", казао је Мектић.

Министар безбједности БиХ је казао да је Србска част паравојна и парабезбједносна формација.

"То је опасно јер се појављују на овакав начин. Неприхватљива је тврдња о хуманитарној организацији. Имамо разних хуманитарних акција, али нисам видио да се облаче у нејелитније ратне униформе, да се приказују са опремом и наоружањем које служи искључиво за ликвидацију у току војних дејстава", изјавио је Мектић.

Мектић је казао да хуманитарци не облаче ратне униформе и не носе оружје.

"На РТРС-у је недавно била хуманитарна вечер гдје се путем телефона. Били су ту предсједник РС, премијерка и остали... И нико није био у војној униформи. Зашто нису и они обукли војне униформе, зашто се нису истетовирали и набилдали и показивали оружје?", казао је Мектић.

Он је казао да је ово покушај да се обмани народ и грађани.

"Како они сами истичу, нису регистровани као никаква организација, а покушавају да извуку причу на хуманитарној основи. У суштини, најорганизаванији су као криминална организација. За то постоје документи. Постоји име, презиме - кажњаван за ово и оно дјело. То су кривична дјела насилништва, разбојништва, рекетирања, уцјењивања и као нарко дилери. Какве дрога и хуманитарна активност имају везе? По чему је то заједничко. Такви су у униформама Србске части који су осуђивани правоснажним казнама као нарко дилери", истакао је Мектић.

Он је поставио питање: "За кога су направљене паравојне формације? Коме и какву поруку треба да пошаљу? Да ли ће набилдани, истетовирани, стероидом нашприцани појединци успостављати ред овдје? Униформа је да би негдје успоставио ред, елиминисао неку пријетњу итд. Коме то они стављају до знања и коме показују?"

Мектић је казао да су чланови Србске части окупирали један кафић у Бањалуци прије дефилеа 9. јануара те питао зашто се институције РС нису оградиле од Србске части.

"У једном кафићу, прије него ће изаћи на параду, запосјели су читав кафић. То је био страх и трепет, само што нису почели легитимисати људе. Какве то везе има са инситуцијама РС? Зашто се институције РС не ограде од таквих појава? Они су их чак и позвали, покушали да их подведу под Ветеране РС."

Додик сматра да је ово порука СНСД-а и власти у РС.

"Ко не буде с овом влашћу, биће њихов проблем. Је ли то значи? Ово је ескадрон за Србе. Е неће моћи. Таква прича неће проћи. Је ли то значи да ко се не повинује или покаже било какав отпор или критику према овој власти у РС, имаће проблема са ескадроном овим, који не презају од фантомки. Шта значи униформисана особа са оружјем и фантомакама. Шта они значе? Је ли то хуманитарац?", питао је Мектић.

Он је казао да постоје два одговора на овај изазов.

"Један је да се супротставимо путем легалних институција на било којем нивоу или други да кренемо и ми у формирање паравојних оргнаизацихја помоћу којих ћемо се бранити од ових криминалаца и лопова."

"Јутрос сам чуо да је одређен број особа из ФБиХ позвао СДА да формира исте овакве организације који ће се супроставити и бранити народ. Исто нелегалне, паравојне, да их наоружају, па да и они имају своје 'хуманитарце', 1991. и увод у онако како је било. Када дође до сукоба, њих нема, они су у сасвим другој мисији крађе и пљачке. Што ови набилдани нису били у рату?", казао је Мектић.

"Чим је рат стао 1995. проституција, дрога и то 'хуманитарна' организација која је учестовала у дефилеу поводом дана РС. Са таквим особма и криминалцима не желим да правим РС и градим РС. Желим да са обичним човјеком градим РС. Знате ко је овај? И он је хуманитарац. Кад је Билбија рекао има Бошњаке који су давали доприносе, ово вам је из Санског моста, тај Бошњак који је врло близак с њим, извјесни Ћулум, осуђиван. Нема за шта га не везују", казао је Мектић.

"Онда ћете видјети и нашег хуманитарца, врло близак Србској части. Да не испанем да причам, јесу ли то хуманитарци? Ово је србска нечаст. Желим да раскринкам овдје ко су лопови. Шта има криминал у овој причи? Покушај да се то заташка. Коректно је рећи учинили смо глупост, осрамотили и Дан РС, народ и све. Шта ће људи мислити о српском народу сада када је вијест отишла у свијет, ко смо и шта смо ми?

С овим српски народ нема ништа. Шта значи ова фантомка? Ово аутоматско оружје са знаком Србске части? Јелли ово има икакве везе са хуманитарним радом? Је ли треба још некаквих доказа, шта треба да износим оперативне податке? То ћемо доставити надлежном Тужилаштву", навео је Мектић .

"Пет година осуђен због дроге правоснажном пресудом и 30 мјесеци затвора. Да ли ја измишљам? Мене ће тужити због овога, нека ме туже. Не желим да будем дио ове приче. Желим регуларне државне институције и владавину права. Не бојте се, ако им будемо пустили, прво ће закуцати на моја врата, али ће доћи и вама. Ко је сигуран од ових 'хуманитараца'?

Да не буде да Мектић прича и измишља, ево какав однос имају према Александру Вучићу у Србији. Ево их у Господској улици у Бањалуци, шамарају људе улицом, требате бјежати у хаусторе. Овај погнуте главе је Игор Додик, син Милорада Додика. Поново кажем, 1991. година, сјећате се убистава овдје по Сарајеву и како је послије кретало. Њима треба сукоб, а њих послије нема. Они сад држе пушке, узимају гедоре, шарафцигере, демонтирају и носе", казао је Мектић.



(БН/Н1)

Коментари / 136

Оставите коментар
Name

Мектиц

16.01.2018 11:05

Мектиц нови Тито... Легенда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

16.01.2018 12:19

Све сам убјеђенији да је један обични портир у том министарству , све зна , а ништа се непита .

Name

Зељко

16.01.2018 12:23

Мекетицу ко те .... постојимо И постојацемо.

Name

Да се зна

16.01.2018 12:43

Министре хапси сто прије те криминалце. Сва је Босна уз тебе. Ако треба да те бранимо, бранит ћемо. Само хапси док није касно.

Name

Мелтиц

16.01.2018 12:47

Свака част Мектицу.

Name

Како Ројтерс јавља.

16.01.2018 12:55

Чика Драгане, брзо ће октобар и избори а онда ће ова нејач из СзП побјећи у дубоку илегалу кад их народ казни за поданичку политику коју воде.

Name

Искрени

16.01.2018 13:17

Господине Мектицу, мислим да је доста и твога брбљања, ни један слуцај никад ниси ни ријесио ноти утврдио, а много пута се појављујес са нетацним Информацијама, мој савјет вам је да се повуцете са јавне Сцене, не брукајте Српски Народ са васим лупетањем.

Name

Мало чудно

16.01.2018 13:21

Србска част , Ивановић хмммм коме смета све Српско коме и зашто кока кола и бакингем ??? Море бит случајно а море бити ........

Name

П

16.01.2018 13:47

Ријетко поштен политичар у РС.Да имамо више оваквих, не би били баш мафијашка држава као сад!

Name

Рере

16.01.2018 14:00

Не подрзавам екстремизам ни на једној страни,али се не сјецам Мектица да је овако зестоко махао са сликама разноразних Арапа, вехабија,мудзахедина,исл. Јадно од тебе Мектицу!!! Изгубио си од многих симпатије које си имао!

Name

инфо

16.01.2018 15:12

Журнала, односи на предсједника Србске части Бојана Стојковића, потпредсједника Србске части за Србију Душана Белесина, шефа за сигурност и протокол људства Србске части Мирка Ђурђевића, те "главног човјека за менаџмент" Србске части Сашу Арсића.

Name

ре за П

16.01.2018 16:02

У праву си то за мафијашка ал си фуло за то држава.

Name

ДЈИКАН

16.01.2018 17:34

Ови хуманитарци су на кривој адреси,питам се да ли њиховој зони одговорности припада Косово и Метохија,нешто невидим да су доле активни.не могу вјеровати да су људима толико испрани мозгови да не препознају о каквим је битангама и кловновима ријеч.

Name

Бакира

16.01.2018 17:58

Свака цаст Н1 и министру Мектицу

Name

Види

16.01.2018 18:04

Србин,прави,ратовао сам.Цисто крвни.И сад ста,е моја Србадијо глупа,одвесце нас Додик ибу рат и на просјацки стап,и све је то близу.Не треба ју бам овакви,ни тада кад сам ратовао,ни сада у миру.Никад.И не бојим се.Никад.Одреци се пука Република Српска а да ови марсирају,па докле?Имамо све слузбе,од цивилне затите до специјалне полиције,па коме треба ова паравојска,да стити моју дјецу.Једно је виска,или полиција и осталу или ови,сам размислите како це изгледати када будете пријевљивали лоповлук овим

Name

Маја

16.01.2018 19:07

Е Мектићу, па ти стално хапсиш, скупљаш доказе, а ништа. Ухватио си се за вашарску групу а у Сарајеву ти праве паравојне формације, тајна служба бакирова, како то не видиш. Враћају се терористи, убице, опет не видиш. Немој нас молим те спашавати од групе пијаних , надобудних криминалаца већ од праве опасности. Чуо, рекла, казала, то министар. Народе опамети се, ми смо Република, сви политичари су пролазни и нажалост раде само за себе. Нама се намеће хипотека "паравојних организација", баш ме брига за Додика и остале. То се ради да ето и република има своје, кад федерација има деценијама и ником ништа. Ово је невиђжена глупост.

Name

Борац

16.01.2018 20:12

Мајо, јасно је да ти је Миле дао више него што заслужујеш али запамти, ја сам провео у рату преко четири и по године и стврно ми га је доста, али овакве сподобе нису биле у рову. Мектић упозорава на многе неправилности и нуди доказе али тужилаштво које је под контролом твога Ронхила неће да дозволи да се хапсе и процесуирају. Сматрам да си довољно паметна да видиш да су Миле, Човић, Изетбеговић, Лагундђија и радончић у спрези када је тужилаштво у питању. Ако си сувише страначки острашћена ,немогу ти помоћи.

Name

Ре

16.01.2018 20:57

Ниво кљусине

Name

Ре да СЕ зна

16.01.2018 20:59

Мислис на федерацију полy босне и те твоје половине дио хрвата босњо хоцемол хапсит терористе

Name

Вук

16.01.2018 21:52

Министре хапси банду војск и полиција мора да постоји и трази веца овластења за полицију.Ови су рекетаси утјериваци дугова каква црна цаст.Гдје су били у одбрамбено отадзбинском рату која јединица наведите сви су пунољетни и тада били.Били по србији и теретанама.

Name

бакс

16.01.2018 23:25

Једини цастан и искрен политицар. Било би јако безобразно од сзп-а да му не да кандидатуру за предсједника, а сви знамо да неце. Користе вас господине Мектицу, а послије це да вас баце као стару крпу, јер им такви не требате... они висе воле муљаторе, а не лајавце. Цувајте се, бог вам помогао.

Name

Српска цаст

17.01.2018 08:00

Републику Српску је створио и изградио обицан и постен цовјек, који је дао и своје најмилије, и свој зивот. Ово су типицни ратни профитери, и због оваквих смо и надрљали у рату и послије рата.

Name

Лија

17.01.2018 13:22

Ајде да признамо да у ово вријеме није потребно парадирање било кога у униформама, а да није дио легалног војног и полицијског система у овој назови држави. Али, господине министре, до сада нити један пут нисте коментарисали и оволико осуђивали, парадирање зелених беретки и патриотске лиге, у униформама, на мјесту злочина над војницима ЈНА у Добровољачкој улици. Дали је могуће, да мислите да је свима нама пријатно доћи на помен, а иза леђа гледати оне који су учествовали у ликвидацији голобрадих младића, наших сународника. Свима нама је помало јасан циљ ваше медијске презентације и помпе око ових из СРПСКЕ ЧАСТИ. Зар се не сјећате, 1991/1992 годину, кад је у Сарајеву, мјера патриотизма био јука празина,бајрамовић исмет зв. ћело, делалић рамиз зв. ћело, и ини који су у то вријеме имали дебео криминални досије. Рамиз делалић је пуцао у милиционера Кадрић Ћамила, који је обезбјеђивао садашњу зграду предсједништва, и тешко га ранио, бајрамовић исмет је пуштен из затвора Зеница гдје је издржавао затворску казну од 11. година за разбојништва и силовања, и одмах је постао припадник тадашње управе ДБ-а за обезбјеђење личности, машући службеном легитимацијом РСУП_а БиХ, из службеног возила. О јуки празини, је илузорно било шта писати, јер његов досије неби стао у три тома.

Name

ре

17.01.2018 19:02

Мектицу ти се мени као политицар поцињес свидјати. СДС не волим али ти си ЦАР. Свака цаст.

Name

мм

16.01.2018 11:07

Пратијо сам излагање господина има подрску за сваку изговорену рец.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мектицу,

16.01.2018 12:25

Види ти се ,да си високо хрватско образован ,најпаметније би ти било 'да ти колинда понуди место министра ;тамо ти је место њихово си ллеко пио.

Name

Јулија

16.01.2018 13:40

Па Народе Српски па шта Вам још треба који доказ да је то сљам до сликама који би да лови у мутном.Браво Мектицу само истина она је од бога.То је једна мала група људи која је инструирана и циљано послана да ствара страх и неред.Теско богу с нама какви смо.

Name

Ре Yулиа

16.01.2018 13:52

То се се морас притузити у загреб ,тамо је мектиц добио диплому.

Name

РЕ ММ

16.01.2018 15:41

ЈЕСТ ЗЕСТОК САМО НИЈЕ ТАКАВ БИО КАД СУ ВУЦИЦА НАПАЛИ А ДОДИК ГА БОЛИ ..ПО СТРАНОМ НАЛОГУ

Name

роб

16.01.2018 21:25

колико пута треба некима објаснити да овај часни човјек не хапси, СИПА само прикупља доказе, а налог издаје суд, ви којима то треба цртати сте острашћени бајини ботови. постављам питање, да ли би Салиховић још био главни тужилац да овај човјек није продрмао јавност и ВСТС, па неби, био би и сада наведени главни. је ли срамота признати да овај човјек нешто ради, па могао је и он да прима плату а да ништа не ради као већина преко 50% што ништа не ради, само на крају мјесеца иде на банкомат. размишља ли ико куда нас води нерад, полтронски менталитет, лаж, лоповлук, пљачка, рекетирање. подсјећам, па имамо ми потомке који ће се стидити за наше понашање???

Name

Далај Лама

17.01.2018 09:22

Подрзавам коментар који је упутио БОРАЦ и слазем се са његовим коментаром. Управо тако је било и прије рата а за вријеме рата ниста од таквих. Не зелим никог да вриједјам и ја сам припадник ВРС и Српског корпуса као нације. Дефинитивно ово РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ не треба него се иза тога крију сопственицки интереси за једног цовјека који годинама терорисе народ а ово је круна његове дрскости. Народе ПАМЕТ У ГЛАВУ и не дај се преварити јер сте ви творци РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а не неки набилдани и истетовирани бајини халфови

Name

Далај Лама

17.01.2018 09:22

Подрзавам коментар који је упутио БОРАЦ и слазем се са његовим коментаром. Управо тако је било и прије рата а за вријеме рата ниста од таквих. Не зелим никог да вриједјам и ја сам припадник ВРС и Српског корпуса као нације. Дефинитивно ово РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ не треба него се иза тога крију сопственицки интереси за једног цовјека који годинама терорисе народ а ово је круна његове дрскости. Народе ПАМЕТ У ГЛАВУ и не дај се преварити јер сте ви творци РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а не неки набилдани и истетовирани бајини халфови

Name

Далај Лама

17.01.2018 09:22

Подрзавам коментар који је упутио БОРАЦ и слазем се са његовим коментаром. Управо тако је било и прије рата а за вријеме рата ниста од таквих. Не зелим никог да вриједјам и ја сам припадник ВРС и Српског корпуса као нације. Дефинитивно ово РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ не треба него се иза тога крију сопственицки интереси за једног цовјека који годинама терорисе народ а ово је круна његове дрскости. Народе ПАМЕТ У ГЛАВУ и не дај се преварити јер сте ви творци РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ а не неки набилдани и истетовирани бајини халфови

Name

Харис

16.01.2018 11:08

Мектић кад прича истину онда је издајица Српског народа тужно али истинито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

глас народа

16.01.2018 12:59

Наравно да је издајник кад напада српске организације које до сада ни један инцидент нити било шта нису направиле а ви у федерацији што гајите арапе и увозите турке и што имате ко зна колико кампова за обуку терориста то ништа,тиме се нико не бави?!

Name

ГЛАС НАРОДА

16.01.2018 13:24

Ово су највећи терористи у БиХ и на Балкану! Одмах Сипа да похапси тај олош!

Name

Јулија

16.01.2018 14:53

Е мој РЕ YУЛИА јадо јадоване укључи мозак кад коментарисес. Какве везе има Загреб са мојим коментаром.

Name

ре

16.01.2018 15:23

Браво “МЕКТА”! Мектицу царе! Оди ти и код нас па ако има каквих група да их одма рашчеречимо! Ми Бошњсци смо за то да нема никаквих пара-пара што узимају наше паре.... поззз свим искреним људима који воле истину а не лаз!

Name

Ре Харе,

16.01.2018 16:27

какав мектиц,какви бакраци ; он јос није ни видио србина .

Name

мм

17.01.2018 03:21

Ево отрковено ја сам хрват нисам биро такав сам се родијо то нисам мого бират.али могу бират ријеци по одгоју и култури волим све људе истините који воле моји босну она је и моја. И твоја и наса сви имамо право ма. Насу босну сви це мо умријет али бсна неце зато ајмо сви скупа у њој узивати. А сви политицари нек се забаве сами о себи и неким бог узме свој порез свима.Поздрав свима.Зока.

Name

Де

16.01.2018 11:10

У другу руку узми слику од "Зелембаца" без гаца па збори .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Труе

16.01.2018 12:45

Ми прво да се позабавимо својим проблемима! Зашто се добре идеје дају у руке будалама па их ови униште?!

Name

Јулија

16.01.2018 13:49

Имам утисак да 90 посто ових што пишу на порталу су задрти националисти и совинисти. Свака част коректним људима који износе реално мишљење и апсолутно је небитно одакле су.Па зар је мјерило човјека одакле је и како се моли богу не него је мјерило његова људскост и само се тако људи мјере.Будимо људи и ништа више ни мање.Има људи и има наде за ову земљу.Један од таквих је и Мектиц био је доказани борац а не побјегуља и фуњара али му то не смета да буде човјек и борац за добро сваког човјека ове земље.Ко призива поново рат дабогда му у кући био.Опет би било највише по сиротињи.

Name

симо

16.01.2018 21:36

браво за Јулију, Ви сте разумна особа и изгледа да нам треба што више разумних, а не острашћених, поготову оних који нису ни видјели рата, и вјероватно би побјегли од свог народа као и њихов идол Ронхил и онај што се слика са оним полтроном Вукотићем. онај из Лакташа. много је полторна и нечасних људи, представљају се као Срби, а не поштују ријечи благопочившег Патријарха Павла и његове ријечи "будимо људи", то је изгледа најтеже???

Name

007 Бонд

16.01.2018 11:11

Ови из ,,Србске части'' су најавили тужбу против Мектића због клевета и лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2018 11:40

И треба.сто не показе слике са ким се он слико.са терористом који је убијо србе.фуј.

Name

ре назови оо7

16.01.2018 15:28

Не лупетај мајке ти!!!! Журнала, односи на предсједника Србске части Бојана Стојковића, потпредсједника Србске части за Србију Душана Белесина, шефа за сигурност и протокол људства Србске части Мирка Ђурђевића, те "главног човјека за менаџмент" Србске части Сашу Арсића.

Name

Миами Беатцх

16.01.2018 11:12

Вријеме је такво. Вријеме негативне селекције. На власти су криумцари, сверцери и остали. Када се буде афирмисао прогрес, развој, знање и одговорност неце бити оваквих парахуманитараца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

16.01.2018 13:25

Дали це то код нас зазивјети??????????

Name

попара

16.01.2018 11:13

"Има ли екстремиста у ФБиХ, питала ме новинарка РТРС-а. Рекао сам да има. Требала је питати ....јесу ли ти терористи видјени у сали Федерације БиХ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ПОПАРА

16.01.2018 15:31

Требала је питати и јесу ли били у паради на дан дрзаве? Јадне ли РС ко јој парадира?!

Name

Локо

16.01.2018 11:13

Драгане КРАЉУ!!! Нема тог народа на свијету који би се поносио оваквим људима. То су најлошији међу нама. Криминалци, сецикесе и убице. Јадан је народ коме су ови највеће патриоте. Драгане пуна подешка на свему што радите, будите истрајни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

16.01.2018 11:13

Тако је Мектићу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

16.01.2018 11:13

Добро је више, Мектићу! Иди хапси хоџу који, на неколико км од твоје канцеларије, позива на уништење РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боли истина

16.01.2018 11:45

Ха, боли истина, или су ови екстремисти твој понос? Прије би рекао ово друго

Name

Брзи

16.01.2018 12:23

Ако ти је то аргумент, јеби га, заср'о си и шефа и станицу, срамота ме оваквих срба. Ако би сутра "пукло", такви к'о ти и ови "нечастни", први би побјегли. Много смо се муслиманима задужили, не би волио бити када се почну светити!

Name

МБ

16.01.2018 11:18

То Мекта храбар,неустрасив, постен не пласи се никог, и зато га нико не воли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХАХАХЕ

16.01.2018 12:41

ХРАБАР, ПОШТЕН :Д

Name

није храбар вец

16.01.2018 20:21

откацен..

Name

Драгутин

16.01.2018 11:19

Каква је то дрзава БИХ ако се тако уопсте мозе и назвати када стријепи од неколико набилдованих момака сјетимо се оног терористе у Сарајеву од прије неколико година испред америцке амбасаде када је млатарао сам самцат са каласњиковом а СИПА И специјалне јединице вире иза цоска.Брука свеопста и оцему Мектиц уопсте и прица а не прица о отвореним позивима на рат од стране Босњака Имама из дзамија Босњацких политицара итд.Нека оде мало у Маоцу Осве И Боцињу гдје функционисе паралелна власт.Мектиц нема доказа за свје тврдње вец је то све усмјерено против Додика.Сто се није појавио на дан републике кад је толики патриота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не тупи

16.01.2018 11:31

Група тих набилдованих у спрези са корумпираним политичарима је убила Зорана Ђинђића.

Name

ма немој

16.01.2018 11:48

Аааа да није могао мало и прошетати кроз Вишеград, Романију и Сребреницу гдје се четници ничега не либе, него јавно праве параде и ходаји цестом!!! Погледај фрајеру мало у своји страну... Мектиц је најбољи министар сигурности до сад... прогони све редом, а неким то неиде у прилог...

Name

Пеки

16.01.2018 11:50

Данас су управо терористи убили ивановица то срби не раде србин се само бори цасно за своју слободу.

Name

Дамир

16.01.2018 12:18

Па, дебилно је призивати се на Сипу и институције система, а Срби су и задњи атом дали да све на на државном нивоу поткопају и обесвриједне. Друго, полуфили сте за Русима. Ево Руси праве Милету приватну војску. Он на власти мора остати ил ови 'манекени' има да праве 'хуманитарне'

Name

ПЕКИ

16.01.2018 13:17

Укосову сју данассербски терористи убјили ивановиц.

Name

Аааа

16.01.2018 14:15

"Група тих набилдованих у спрези са корумпираним политичарима је убила Зорана Ђинђића." Немој тако qме по набилдованима, јес' видио ти как'е Мектић има мишиће, ха?

Name

ре ДРАГУТИН

16.01.2018 15:35

Јесил ти мааајке ти толико глуп? Процитај то сто си написао и де сад сам себи реплицирај!

Name

@ре Дамир

16.01.2018 19:30

Додик може остати на власти једино ко Црногорски сценарио. уз помоч руса и белаја, зато их је и организовао а од својих 11.5 мил колико узима годишње за свој кабинет има од чега да их финансира..

Name

Респект

16.01.2018 11:19

Ја имам респект према овом човјеку , а пошто сам доживијо ово што Он прича Ја му и вјерујем ! Научио сам се вјеровати у оно што видим својим очима а не оно што ми прича дебилчина Вукотић ! Позз људи и добро размислите прије него што Вас увуку ...., мене више неће Ја сам своју школу изучио .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

16.01.2018 15:01

Е мој ПЕКИ немој мјесат бабе и жабе. Какве има везе конференција за штампу Мектица и убиство Оливера Ивановица појасни ми.Па пошто си начео ту тему која није предмет наших коментара исто би те молио да не трчиш пред руду. Треба сачекат и видјецес да ће се акобогда пронаћи изврсиоци тог убиства невиног човјека. Можда се изненадис ко су изврсиоци а још важније налогодавци. Журба је дзавољи посао.

Name

Како Ројтерс јавља.

16.01.2018 11:19

И јесу ли то ти докази које си најављивао. Ово су све фотографије које су до сад објављене 100 пута.... Какав циркусант и кловн...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Респект

16.01.2018 11:32

Да си прочито текст до краја видио бих да човјек пита ....,"Шта треба још ... да износим оперативне податке , то ћемо доставити Тужилаштву " .

Name

Савјет

16.01.2018 11:34

Ако ти се не свиђа промјени канал , пређи на други портал , хајде нешто радити , попиј љекове за смирење , итд , могућности су ти разнолике...

Name

мико

16.01.2018 11:38

Какви страсни докази..све сто је процито из новина а несто је и "цуо"каква сировина.

Name

Ревис

16.01.2018 11:58

А какве би то ти доказе? да видис како туку и убијају. тада је вец касно кретену. Ако ти нису довољне слике набилданих горила у војним униформама, и докази да су све пресудјени криминалци. Нек ти је бог на помоци.

Name

Ре

16.01.2018 12:22

Сами спинови ид стране Мектица,,,ко да је народ глуп.

Name

Како ТАС јавља

16.01.2018 16:46

На интернету можете наћи хиљаде оваквих слика и рећи да су то докази. Ово је специјални рат који се води против једног ентитета и један народ хоће опет да прегласавају. И прије када су Срби прегласавани, било је издајника, а сада их има далеко више. Тешко Богу с нама какви смо. Мектић=Лазовић.

Name

Симке

16.01.2018 11:29

Драго ми је гос.Мектицу да вас "господа"из федрације БИХ подрзавају онда се лако могу одлуцити на цијој цу страни бити и ко ми је пријатељ а ко није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сам себи

16.01.2018 11:54

Си нептријатељ кад тако размисљас.

Name

Јулија

16.01.2018 15:13

Боже мој кад ово све читам не могу да не изговором ове ријечи ДАЈ БОЖЕ ДА СЕ СРБИ СЛОЖЕ. Па шта Вам је људи колико можете бити страначки засљепљени.Па јели иједна странка важнија од људи.Па није Мектиц марсовац него србин као сви Ви што га пљујете и доказани борац за РС.Па дозволите се више памети.Хоцемо ли правит РС по мјери човјека или РС једног човјека. Е ту је разлика између Мектица и неких других.Абсолутно ме не занима његово политичко увјерење него оно што он ради и заступа а то је честитост и радиност а то су особине свих честитку Срба.

Name

Хх

16.01.2018 18:55

респект министре титова скола.

Name

За ЦАРА

16.01.2018 11:29

Мектићу , царе свака ти је на мјесту , враћаш вјеру људима да постоји још поштених и карактерних људи , па макар били и политичари,

ОДГОВОРИТЕ
Name

мико

16.01.2018 12:00

Мектицу,ста би са доказима о атентату на Вуцица..појела маца. двије године ниста а имају и слике и имена али? да је то урадио неко из српске давно би био објесен..јак си ти србин и јос јаци министар.

Name

бббб

16.01.2018 14:17

"Мектицу,ста би са доказима о атентату на Вуцица..." Чему журба, пар година горе-доле, чо'јек се бави горућим темама.

Name

ре мико

16.01.2018 21:53

Када ћеш да схватиш да господим Мектић је само једна карика у ланцу који треба да проведе истрагу, он свој посао ради часно и са добром намјером, али није он тужилаштво и суд, све је корумпирано, па изгледа и ти што овако коментаришеш???

Name

Мој Мектићу

16.01.2018 11:33

По теби су срби 1991. организовали паравојне јединице и започели рат. Када нешто спомињеш онда то мораш јасно да дефинишеш. Оно што је страшно јесте што Мектић није ни свјестан какву штету наноси србима. Ријеши министре ко је хтио да убије Вучића у Сребреници па се онда бави са овим пауновима што се сликају у униформама због Инстаграма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ревоке

16.01.2018 12:56

Зна се ко је хтјео и имају сви докази и снимци,али тузиластво БиХ не ради ниста,а знамо да их Мектиц критикује сваки дан. Не мозе Мектиц подизати оптузнице.То исто тузиластво не реагује на пандору и 2 милијарде утаје пореза,као сто не ради ниста по питању злоцина над Србима. А такодје обустави истрагу за бобар банку,банку српске, кад се повуце одлука о реферндуму о раду.суда БиХ. И задњем идиоту би требало бити јасно о цему се овде ради.

Name

Блунт

16.01.2018 13:48

Па зар нису?

Name

Симке

16.01.2018 11:33

Драго ми је гос.Мектицу да вас "господа"из федрације БИХ подрзавају онда се лако могу одлуцити на цијој цу страни бити и ко ми је пријатељ а ко није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

16.01.2018 11:34

Само напред гаги....хапси банду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре један

16.01.2018 16:07

Олосу

Name

Илијана

16.01.2018 11:49

Један од тих слободно хода и рекетира по Теслицу.Павловиц рекетира цасног цовјека Кусица и многе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Добој

16.01.2018 11:55

Мектицу дај доказе ако имас и затварај багру, уколико немас онда се требас поклопити усима и дати оставку. Вратити се у Прњавор и цувати овце. Цовјеце ово сто ти прицас је јако опасна ствар и уносис немир медју нас обицне градјане. Скидам ти капу ако имас информације и спреман си их објавити али ако немас и прицас овакве небулозе онда си обицни пајац и циркусант.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аааа

16.01.2018 14:05

Па дао је Мекта доказе. Неколико слика. Зар није доста, 'оћеш још једну? Па добићеш, још једну, само сутра, док Мекта изреже из новина.

Name

ре милан

16.01.2018 21:59

па ниси ваљда толико неписмен, морао би да знаш да се оперативни податци не објављују, они су за тужилаштво, мало сачекај видјет ћемо ко ради, господин Мектић часно се бори, шта си ти урадио, само паметујеш, имаш корист од режима??

Name

К

16.01.2018 12:03

Свака цаст Мектицусто се борис за све нас.Мене цуди како се нико неогласава из Србије а добро се зна ивиди косу ти билдовани иодклесу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

16.01.2018 12:11

НЕКА СЕ СВИ ПОШТЕНИ ИСТИНСКИ ОБРАЗОВАНИ ЉУДИ ЗАПИТАЈУ ШТА ИМ ВРИЈЕДИ ДИПЛОМА КАД ОВАКВИ ПАЛЕ И ЖАРЕ.СВАКА ЧАСТ МЕКТИЋУ НЕКО МОРА ЗАШТИТИТИ ОВАЈ НАРОД ОД ОВАКВИХ СРБА КОЈИ НИСУ БИЛИ НИКО И НИШТА А НА ОСНОВУ КРИМИНАЛНИХ ОДВРАТНИХ ДОСИЈЕЈА ДОЛАЗЕ КОД ВРХА ВЛАСТИ ШТА РЕЋИ .НИЈЕ ВАЉДА ДА ПРОКЛЕТИ НОВАЦ СВЕ ТОЛЕРИШЕ.ЖЕЛИМ ОД СРЦА СВЕ НАЈБОЉЕ СВИМ ПОШТЕНИМ ЉУДИМА НИЈЕ БИТНО КОЈЕ СУ НАЦИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако Је

16.01.2018 13:17

Наша трагедија што су нам на власти људи најгорег морала који се баве пљачком државе,па су допустили да се развије криминал и све криминалце регистрију и у замјену за казне које би добили да је нормална држава, они их регрутују за своје циљеве останка на власти.Они су ти који имају задатак да у току кампање и изборног дана раде за владајућу странку и у сллучају да власт изгуби изборе недозволе да се изврши нормална смјена власти.Ова власт оваквим поступцима даје поруку нормалним школованим људима да им није мјесто у Републици Српској и да је ово држава криминала.Те поруке у каквим државама живимо шаљу и оним неуким којима се неке ствари морају објаснити преко серија та ТВ.Тако вам аутори серија"Убице мога оца" и "Месо" кажу да је у реалности горе стање о спрези државних моћника у организованог криминала.Људи са правим и релwвамтмим дипломама и омладино која жели да се образује пакујте се и напустите ове просторе и идите тамо гдје ћете се бавити послом за који сте се школовали и за тај рад бити пристојно плаћени.

Name

Зворник

16.01.2018 12:40

Мектицу Србинееееее Босна је узтебе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

16.01.2018 12:42

Мектицу просетај мало поред дзамије Краља Фахта у Сар...па цес видјети ста је еxтремизам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

16.01.2018 12:52

Цуј изјаве запосјели кафиц...сију страх и трепет...ма дај не лупај глупости...ста ако су били на дефилеу дана РС,нису били директни уцесници,а ста реци сто се нико није појавио из СЗП на дефилеу...цаст Јериницу и који је једини рекао да постује одлуке Скупстине РС, јој назалос ал цете овај пут бити пометени на изборима...нигдје вас неце бити с раквом реториком и прицом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

16.01.2018 14:11

Дај Лео, немој да квариш журку, овде Мектић на изборима узима апсолутну већину. Овде, велим. Е сад, друга је ствар што је то у реалности апсолутна већина од исподцензусне мањине.

Name

Мирко

16.01.2018 13:15

Док убијају Србе по Косову и Зворнику ти прицас прице.Никад код нас Срба неце неце нестати Дивјака Богицевица Бранковица.У октобру цес друзе у пензију да цувас овцице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеки

16.01.2018 19:36

Мектицу србине босњаци су уз тебе

Name

Борац

16.01.2018 13:20

Додикова цаст а србска говна су они познати су ми такви ликови из рата али их се нисам пласио па ни ови сад искрени борци се вец организују нема фрке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007 БОНД

16.01.2018 13:21

Сипа треба одмах похапсити те криминалце!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

16.01.2018 13:24

Појављују се дјубрад која подрзавају кримосе али коменари казу да су ипак ријетки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина Зехрудин’с

16.01.2018 13:48

Мој народе балкана јел видите ста се десава зар мозете криминалце стављати да су нецуја цаст то је залосно ви морате оног алексу из требиња и оног официра из горазда они су прави браниоци опстанка оцувања народа лопов краде први гдје не одговара кад ти нестане онда краде самог себе зар не видите да ти политицари њих доцоде да сакрију себе поздрав за постене без рзалике на нацију и вјеру лопов је лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

16.01.2018 13:48

Нисам никад подрзавао Мектица,али дефинитивно осим неких граматицких испада лици ми на ок типа.Сто он рекао каква србска цаст они су скуп дилеја који кад би досло до рата негдје у београду по сплавовима пропагирали српство.Мала корекција мектицу умјесто србска цаст треба да се зову српска цасна подла руља.Довољно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави Ветеран ВРС

16.01.2018 14:26

Подрска Мектићу, човјек је у праву! Прави српски ратници су радници, сељаци постени који це увјек узети пуску кад буде угрозено Српство а не кад Додик ратни профитер и лиферант буде рекао да би се покрили његови лоповлуци и пљачка! А Вукотиц се добро окористио играјући уз Додика ову игру а овим кримосима и ове нечасти само фале шлепери и алат за обијање, баш подсјећају на неке викенд ратнике из 90'их! Ви који то не видите или не мислите својом главом или сте на режимским јаслама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулија

16.01.2018 15:16

Свака част ВЕТЕРАН РС немам шта додат нити одузет.

Name

ре прави ветеран

16.01.2018 16:59

Свака част.Као ветеран са 44 мјесеца ратишта исто мислим.А ове ветеране уопште не признајем,кад им видим одбор у Гацку ухвати ме мука

Name

ја

16.01.2018 14:45

Ти су обична будала...ко те посла тамо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре за ја

16.01.2018 16:56

А ти си обични Додиков лизогуз

Name

поп

16.01.2018 15:05

Је ли се ти зеленаси и нарко дилери финансирају из фонда солидарности.на све лице само на хуманитарце не.набилдани тетовирани криминалци који бих подвили реп цим би прва пуска опалила.срамота за пресједника сто се слика са њима умјесто да се слика са ратним војним инвалидима и помогне им као сто раде његова браца Хрвати он подрзаје некакве тетовиране наорузане хуманутарце и доводи их у скупстину а сироти народ истински хуманитарци уплацују по 1 КМ за лијецење болесне дјеце.пресједник са њима застрасује народ то је поена свега овога

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјунта бл

16.01.2018 15:08

На Косову убијају србе, не у Бања Луци. Што не иду тамо да бране српску част?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадОван

16.01.2018 15:18

Србска сласт за пљацком србског новца

ОДГОВОРИТЕ
Name

мргуд

16.01.2018 16:55

ЧУВАЈ ГЛАВУ МИНИСТРЕ - ИМА БУДАЛА И У ПО ДАНА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

боли истина

16.01.2018 17:02

Знаци да Мектиц признаје ко је крив за рат! Док казе да су се такве паравојне јединице ‘91. формирале и изазвале рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

16.01.2018 19:05

респект министре титова скола.

Name

Марко

16.01.2018 18:31

Подсјеца ме на фил "БАЛКНСКИ ШПИЈУН" !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Повратник

16.01.2018 18:43

Када сам се послије рата вратио у Долину Неретве и када сам у продавници тражио да купим хљеб, продавачица ми је рекла да ту могу купити и добити само крух. Данашња твоја конференција ме подсјетила на тај дан, јер си упорно народу нудио крух умјесто хљеба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики БЛ

16.01.2018 18:54

Браво, то је права Српска НЕ-Цаст.! Хвала Господине Мектицу на Ријецима и Упозорењу. Само Остро ,са свим параформацијама!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Висеград

16.01.2018 18:56

Нормално је: Додик да дадне Оставку одмах.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГЛУПИ НАРОД

16.01.2018 18:57

Не могу да вјерујем докле иде наша глупост и шта треба да се деси да би овом блесавом народу дошло из г..... у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проф.

16.01.2018 19:06

Мектићу теби свака част,само гдје је Вукота да те подржи-једино Чавић има петљу! Срам да их буде што су те самог пустили да се бориш! Само напријед гурај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мидо

16.01.2018 19:12

Мектиц,најцеститији цовјек у бих.гласао бих да буде предсједник р српске.драгане цар си, ал си усамљен,назалост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прв

16.01.2018 20:59

Мектићу ти си Српска част ,нема горих људи од ових из Прњавора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qуиq

16.01.2018 21:23

Набилдани, истетовирани, усмркани стероидима препадају народ.Мектицу краљ си.Нико ме не може насмијат као ти.На твојој сам страни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црепољско

17.01.2018 07:34

Мекта је у праву.Сви ови криминалци су окупљени и устројени да би сутра кад додју избори,премлацивали Србе.Поред њих,ту це бити ии разне секјурити групе,у Бањалуци,Зворнику,Фоци,Приједору,Требињу и Бијељини.Циљ њихов бице ЗАСТРАСИВАЊЕ И ПРЕМЛАЦИВАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре црепољско

17.01.2018 13:31

То се бојо плаши да неће успјети доћи на мјесто министра пољопривреде.

Name

мирко

17.01.2018 07:47

фуњаро...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сиктер

17.01.2018 11:13

А ти си дегенерик, лазов и криминалац. Средице тебе додо мајмуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.01.2018 13:38

Колико те плаћа баја да пријетиш овде, ти пријетиш и сваком часном човјеку и будућим нашим потомцима. води додика кући.

Name

007

17.01.2018 13:16

Подрска за господина Мектица. свака ти цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фрееланцер

17.01.2018 18:11

Лакрдија и СДС-а и СНСД-а. Само нам медији мажу очи глупостима. Народ масовно оде у Западну Европу, а они се ухватили причати глупости. Фуј

ОДГОВОРИТЕ