ЦСКА нашао капиталца пред Звезду - Ахмеда Мусу!

Армејци пикирали мету за ову зиму!

Фудбал 18.01.2018 | 08:00
ЦСКА нашао капиталца пред Звезду - Ахмеда Мусу!
Чека се у Москви тај један трансфер који ће запалити све клупске структуре и поново активирати наду да је преокрет у шампионској трци реалан, упркос заостатку од шест бодова за Локомотивом. Управа ЦСКА седмицама тражи право решење и изгледа да га је коначно нашла - Ахмеда Мусу.

Момак који је обележио највеће успехе Армејаца у овој деценији и клубу донео три титуле првака Русије, један куп и Суперкуп, врло лако би могао да се врати на место успеха после неславне епизоде у Лестеру. 

Наиме, на Кинг Пауер стадиону нису задовољни оним што момак из Нигерије пружа, с обзиром да је после историјског шампионског похода доведен као капитално појачање за 20.000.000 евра. Ове сезоне одиграо је само шест мечева, једном је затресао мрежу, али ни Муса није задовољан шансом која му је указана. Лестер није у могућности да му обезбеди време за игру, што је Муси неопходно с обзиром да смо ушли у последњих шест месеци пре Мундијала у Русији, а повратак у ЦСКА делује као реалност. 

Мада Мусин агент Тони Харис тврди да ће се трансфер у Русију тешко десити, тамошњи медији стигли су до сазнања да је контакт два клуба успостављен и да се засад ствари крећу правим смером.

Формула би била једноставна - позајмица до краја сезоне, само је питање да ли би у посао била убачена опција, обавеза или не би било клаузуле око Мусине куповине.

Ако би се Мусин трансфер догодио, то значи да би могао да заигра за ЦСКА у Лиги Европе, односно да ће се наћи на терену у двомечу са Црвеном звездом.

Да ли ће Лестеров вишак постати капиталац за ЦСКА?

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар