CSKA našao kapitalca pred Zvezdu - Ahmeda Musu!

Armejci pikirali metu za ovu zimu!

Fudbal 18.01.2018 | 08:00
CSKA našao kapitalca pred Zvezdu - Ahmeda Musu!
Čeka se u Moskvi taj jedan transfer koji će zapaliti sve klupske strukture i ponovo aktivirati nadu da je preokret u šampionskoj trci realan, uprkos zaostatku od šest bodova za Lokomotivom. Uprava CSKA sedmicama traži pravo rešenje i izgleda da ga je konačno našla - Ahmeda Musu.

Momak koji je obeležio najveće uspehe Armejaca u ovoj deceniji i klubu doneo tri titule prvaka Rusije, jedan kup i Superkup, vrlo lako bi mogao da se vrati na mesto uspeha posle neslavne epizode u Lesteru. 

Naime, na King Pauer stadionu nisu zadovoljni onim što momak iz Nigerije pruža, s obzirom da je posle istorijskog šampionskog pohoda doveden kao kapitalno pojačanje za 20.000.000 evra. Ove sezone odigrao je samo šest mečeva, jednom je zatresao mrežu, ali ni Musa nije zadovoljan šansom koja mu je ukazana. Lester nije u mogućnosti da mu obezbedi vreme za igru, što je Musi neophodno s obzirom da smo ušli u poslednjih šest meseci pre Mundijala u Rusiji, a povratak u CSKA deluje kao realnost. 

Mada Musin agent Toni Haris tvrdi da će se transfer u Rusiju teško desiti, tamošnji mediji stigli su do saznanja da je kontakt dva kluba uspostavljen i da se zasad stvari kreću pravim smerom.

Formula bi bila jednostavna - pozajmica do kraja sezone, samo je pitanje da li bi u posao bila ubačena opcija, obaveza ili ne bi bilo klauzule oko Musine kupovine.

Ako bi se Musin transfer dogodio, to znači da bi mogao da zaigra za CSKA u Ligi Evrope, odnosno da će se naći na terenu u dvomeču sa Crvenom zvezdom.

Da li će Lesterov višak postati kapitalac za CSKA?

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar