Продужена акција погодних кредита

Сбербанк а. д Бања Лука је продужила СУПЕР АКЦИЈУ ненамјенских замјенских кредита са каматном стопом већ од 3. 5%.

Република Српска 12.01.2018 | 13:30
Продужена акција погодних кредита
Сбербанк а.д. Бања Лука је креирала кредитну понуду са многим погодностима за кориснике као што су могућност рефинансирања постојећих кредитних обавеза, могућност осигурања од ризика боловања, незапослености, смрти и инвалидности, те нижи трошкови обраде кредита.

„СУПЕР АКЦИЈУ смо покренули прошле године, а понуда је добила добре реакције јавности, те смо исту продужили до 28. фебруара 2018. године. Свјесни смо да живимо у тешким економским условима и околностима, те да су грађанима потребна додатна средства. Износ кредита у оквиру СУПЕР АКЦИЈЕ је до 50 хиљада конвертибилних марака, на период до 120 мјесеци и са веома ниском каматном стопом.“ – изјавио је члан Управе Сбербанк а.д. Бања Лука, г-дин Сандро Михајловић.

Он је нагласио да је понуда прилагођена клијентима који желе рефинансирати постојеће кредитне обавезе како би тиме добили једну мању рату, али и додатна средства на располагање односно како би растеретили свој кућни буџет.

Захтјев за кредит у оквиру СУПЕР АКЦИЈЕ, као и за све остале производе Сбербанк а.д. Бања Лука је могуће поднијети онлине, путем интернет странице банке www.сбербанкбл.ба.

Више информације о производима и услугама могуће је добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама Сбербанк а.д. Бања Лука.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТРН

12.01.2018 12:54

Па неказе се дзаба усо би уњу ко будала у Кредит....

ОДГОВОРИТЕ