Produžena akcija pogodnih kredita

Sberbank a. d Banja Luka je produžila SUPER AKCIJU nenamjenskih zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 3. 5%.

  • Vijesti
  • Republika Srpska


Sberbank a.d. Banja Luka je kreirala kreditnu ponudu sa mnogim pogodnostima za korisnike kao što su mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, mogućnost osiguranja od rizika bolovanja, nezaposlenosti, smrti i invalidnosti, te niži troškovi obrade kredita.

„SUPER AKCIJU smo pokrenuli prošle godine, a ponuda je dobila dobre reakcije javnosti, te smo istu produžili do 28. februara 2018. godine. Svjesni smo da živimo u teškim ekonomskim uslovima i okolnostima, te da su građanima potrebna dodatna sredstva. Iznos kredita u okviru SUPER AKCIJE je do 50 hiljada konvertibilnih maraka, na period do 120 mjeseci i sa veoma niskom kamatnom stopom.“ – izjavio je član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka, g-din Sandro Mihajlović.

On je naglasio da je ponuda prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze kako bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje odnosno kako bi rasteretili svoj kućni budžet.

Zahtjev za kredit u okviru SUPER AKCIJE, kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

(BN)

KOMENTARI1
POŠALJITE PORUKU

TRN

12.01.2018 13:54

Pa nekaze se dzaba uso bi unju ko budala u Kredit....

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.