Produžena akcija pogodnih kredita

Sberbank a. d Banja Luka je produžila SUPER AKCIJU nenamjenskih zamjenskih kredita sa kamatnom stopom već od 3. 5%.

Republika Srpska 12.01.2018 | 13:30
Produžena akcija pogodnih kredita
Sberbank a.d. Banja Luka je kreirala kreditnu ponudu sa mnogim pogodnostima za korisnike kao što su mogućnost refinansiranja postojećih kreditnih obaveza, mogućnost osiguranja od rizika bolovanja, nezaposlenosti, smrti i invalidnosti, te niži troškovi obrade kredita.

„SUPER AKCIJU smo pokrenuli prošle godine, a ponuda je dobila dobre reakcije javnosti, te smo istu produžili do 28. februara 2018. godine. Svjesni smo da živimo u teškim ekonomskim uslovima i okolnostima, te da su građanima potrebna dodatna sredstva. Iznos kredita u okviru SUPER AKCIJE je do 50 hiljada konvertibilnih maraka, na period do 120 mjeseci i sa veoma niskom kamatnom stopom.“ – izjavio je član Uprave Sberbank a.d. Banja Luka, g-din Sandro Mihajlović.

On je naglasio da je ponuda prilagođena klijentima koji žele refinansirati postojeće kreditne obaveze kako bi time dobili jednu manju ratu, ali i dodatna sredstva na raspolaganje odnosno kako bi rasteretili svoj kućni budžet.

Zahtjev za kredit u okviru SUPER AKCIJE, kao i za sve ostale proizvode Sberbank a.d. Banja Luka je moguće podnijeti online, putem internet stranice banke www.sberbankbl.ba.

Više informacije o proizvodima i uslugama moguće je dobiti na besplatan broj kontakt centra 0800 59 999 ili lično u poslovnicama Sberbank a.d. Banja Luka.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

TRN

12.01.2018 12:54

Pa nekaze se dzaba uso bi unju ko budala u Kredit....

ODGOVORITE