"Неспреман" и за ФА куп - Митар напушта Њукасл!

Српски репрезентативац Александар Митровић дефинитивно ће напустити редове Њукасл јунајтеда и у јануару потражити нову средину.

Фудбал 07.01.2018 | 17:15
"Неспреман" и за ФА куп - Митар напушта Њукасл!
Митровић је пре неколико дана изјавио да жели да напусти ‘Сент Џејмсис парк’ због мале минутаже код менаџера Рафаела Бенитеса и жеље да буде у доброј форми пред овогодишње Светско првенство у Русији.

Медији су спекулисали да ће се можда вратити у Партизан, он је изјавио да то није реална опција, а тада је рекао и да је беспрекорно физички спреман. 

Ипак, шпански тренер га није уврстио ни у тим за дуел ФА купа са Лутоном (Њукасл добио 3:1), правдајући се да центарфор и даље није на 100% након повреде леђа, па му је дозволио да се врати у Србију и буде уз супругу која треба да се породи, али и на додатне терапије. 

“Он се вратио у Србију јер његова супруга треба да роди бебу, а и још је повређен. Прошли пут када смо разговарали рекао ми је да је трчао 80%, што значи да је веома близу повратка на терен. Ускоро ће бити са нама”, рекао је Бенитес. 

Митровић је поред Партизана и Њукасла током каријере носио дрес Андерлехта, а за национални тим Србије постигао је 11 погодака на 33 наступа.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар