"Nespreman" i za FA kup - Mitar napušta Njukasl!

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović definitivno će napustiti redove Njukasl junajteda i u januaru potražiti novu sredinu.

Fudbal 07.01.2018 | 17:15
"Nespreman" i za FA kup - Mitar napušta Njukasl!
Mitrović je pre nekoliko dana izjavio da želi da napusti ‘Sent Džejmsis park’ zbog male minutaže kod menadžera Rafaela Benitesa i želje da bude u dobroj formi pred ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Mediji su spekulisali da će se možda vratiti u Partizan, on je izjavio da to nije realna opcija, a tada je rekao i da je besprekorno fizički spreman. 

Ipak, španski trener ga nije uvrstio ni u tim za duel FA kupa sa Lutonom (Njukasl dobio 3:1), pravdajući se da centarfor i dalje nije na 100% nakon povrede leđa, pa mu je dozvolio da se vrati u Srbiju i bude uz suprugu koja treba da se porodi, ali i na dodatne terapije. 

“On se vratio u Srbiju jer njegova supruga treba da rodi bebu, a i još je povređen. Prošli put kada smo razgovarali rekao mi je da je trčao 80%, što znači da je veoma blizu povratka na teren. Uskoro će biti sa nama”, rekao je Benites. 

Mitrović je pored Partizana i Njukasla tokom karijere nosio dres Anderlehta, a za nacionalni tim Srbije postigao je 11 pogodaka na 33 nastupa.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar