Сутра суво уз сунчане периоде

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се након облачног јутра очекује суво вријеме са температуром изнад просјека за ово доба године.

Босна и Херцеговина 03.01.2018 | 16:13
Сутра суво уз сунчане периоде
Током ноћи биће облачно са кишом, а у брдско-планинским предјелима падаће снијег, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

До јутра ће падавине престати у већини предјела, само ће понегдје на истоку бити кише и сусњежице, а у вишим предјелима снијега.

Током дана очекује се промјенљиво облачно вријеме са сунчаним периодима и температуром изнад просјека за ово доба године. До слабијег наоблачења доћи ће у поподневним и вечерњим часовима.

Вјетар ће бити слаб до умјерен западни и југозападни.

Јутарња температура ваздуха од минус два до четири степена, у вишим предјелима од минус пет степени, а највиша дневна од пет до 11 степени, на планинама од два степена Целзијусова.

У Републици Српској и ФБиХ данас је било умјерено до претежно облачно вријеме, а у Херцеговини претежно ведро.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус осам, Хан Пијесак један, Иван седло два, Соколац, Калиновик, Рудо, Србац и Вишеград три, Гацко, Мраковица и Зеница четири, Мркоњић Град пет, Шипово, Добој и Приједор шест, Бугојно, Ливно, Сарајево и Тузла седам, Билећа, Сребреница, Зворник и Фоча осам, Рибник и Градачац девет, Бањалука, Бијељина, Брчко, Груде, Широки Бријег и Столац 10, Бихаћ, Мостар, Сански Мост и Требиње 11 степени Целзијусових.

Извор: Срна

Коментари / 0

Оставите коментар