Јунајтед активира клаузулу у Напуљу!

Чека се зелено светло из Лисабона! Мурињо коначно решава велики проблем, Наполитанци ће пола пара потрошити на довођење замене.

Фудбал 07.01.2018 | 16:15
Јунајтед активира клаузулу у Напуљу!
Манчестер Јунајтед ће финансирати половину Наполијевог прелазног  следећег лета. Како јављају италијански, Наполи је близу довођења Алекса Грималда из Бенфике, што ће значити и продају Фаузија Гулама.

Већ дуго времена Жозе Мурињо вапи за довођењем левог бека. Летос је хтео Денија Роуза из Тотенхема, али му се жеља није остварила. Пробао је Блинда, Шоа, Дармијана и сви су га разочарали. Зато је решио да до лета сезоне прекомандује ЕшлијаЈанга на позицију бека и некако изгура сезону, а да онда купује. Роуз је и даље жеља, али је далеко вероватнија опција Фаузи Гулам из Наполија.

Мурињо одавно снима Алжирца из Напуља и сада је добар моменат да се направи дговор за лето. Гулам је недавно потписао нови уговор са Наполијем, али уз фиксну откупну клаузулу од 60.000.000 евра коју ће Манчестер Јунајтед платити наредног лета.

Наполи не седи скрштених руку и већ је нашао замену. Италијани су практично све договорили што се тиче куповине Алекса Грималда из Бенфике, који такође игра на позицији левог бека. Интересантно, Грималдо је накада био жеља Манчестер Јунајтеда…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар