Junajted aktivira klauzulu u Napulju!

Čeka se zeleno svetlo iz Lisabona! Murinjo konačno rešava veliki problem, Napolitanci će pola para potrošiti na dovođenje zamene.

Fudbal 07.01.2018 | 16:15
Junajted aktivira klauzulu u Napulju!
Mančester Junajted će finansirati polovinu Napolijevog prelaznog  sledećeg leta. Kako javljaju italijanski, Napoli je blizu dovođenja Aleksa Grimalda iz Benfike, što će značiti i prodaju Fauzija Gulama.

Već dugo vremena Žoze Murinjo vapi za dovođenjem levog beka. Letos je hteo Denija Rouza iz Totenhema, ali mu se želja nije ostvarila. Probao je Blinda, Šoa, Darmijana i svi su ga razočarali. Zato je rešio da do leta sezone prekomanduje EšlijaJanga na poziciju beka i nekako izgura sezonu, a da onda kupuje. Rouz je i dalje želja, ali je daleko verovatnija opcija Fauzi Gulam iz Napolija.

Murinjo odavno snima Alžirca iz Napulja i sada je dobar momenat da se napravi dgovor za leto. Gulam je nedavno potpisao novi ugovor sa Napolijem, ali uz fiksnu otkupnu klauzulu od 60.000.000 evra koju će Mančester Junajted platiti narednog leta.

Napoli ne sedi skrštenih ruku i već je našao zamenu. Italijani su praktično sve dogovorili što se tiče kupovine Aleksa Grimalda iz Benfike, koji takođe igra na poziciji levog beka. Interesantno, Grimaldo je nakada bio želja Mančester Junajteda…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar