Инијеста: И без гледања знам гдје је Меси!

Андрес Инијеста, један од најбољих везних играча свих времена, открио је због чега тако добро сарађује на терену са Лионелом Месијем.

Фудбал 28.12.2017 | 19:00
Инијеста: И без гледања знам гдје је Меси!
Инијеста је у интервјуу за шпанску "Марку" истакао да је са Аргентинцем развио посебан однос јер од омладинских дана играју заједно.

Њих двојица су постали једни од симбола ‘Блаугране’, а потврда тога је стигла пре неколико дана на најбољем могућем месту – стадиону Реал Мадрида.

"Разумемо се и несвесно. Играли смо заједно током читаве каријере. Познајемо перфекто у погледу кретања једног и другог или простора који покривамо, па сам у могућности да и без гледања знам где се на терену налази. Поред наших урођених квалитета, играње са неким толике године међусобни однос чини бољим", рекао је шпански мађионичар.

То је и један од разлог због којих није размишљао о одласку са ‘Камп Ноуа’, иако се о томе спекулисало прошле сезоне.

"Није да сам размишљао да напустим Барселону, само сам у позицији у којој покушавам да уживам свакога дана. Свестан сам да сам у годинама у којем ми је сваке сезоне потребно неко време само за себе, како бих донео одлуке о будућности. Искрен сам према себи и овај клуб ми је дао све, на томе сам захвалан", закључио је Инијеста.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар