Inijesta: I bez gledanja znam gdje je Mesi!

Andres Inijesta, jedan od najboljih veznih igrača svih vremena, otkrio je zbog čega tako dobro sarađuje na terenu sa Lionelom Mesijem.

Fudbal 28.12.2017 | 19:00
Inijesta: I bez gledanja znam gdje je Mesi!
Inijesta je u intervjuu za špansku "Marku" istakao da je sa Argentincem razvio poseban odnos jer od omladinskih dana igraju zajedno.

Njih dvojica su postali jedni od simbola ‘Blaugrane’, a potvrda toga je stigla pre nekoliko dana na najboljem mogućem mestu – stadionu Real Madrida.

"Razumemo se i nesvesno. Igrali smo zajedno tokom čitave karijere. Poznajemo perfekto u pogledu kretanja jednog i drugog ili prostora koji pokrivamo, pa sam u mogućnosti da i bez gledanja znam gde se na terenu nalazi. Pored naših urođenih kvaliteta, igranje sa nekim tolike godine međusobni odnos čini boljim", rekao je španski mađioničar.

To je i jedan od razlog zbog kojih nije razmišljao o odlasku sa ‘Kamp Noua’, iako se o tome spekulisalo prošle sezone.

"Nije da sam razmišljao da napustim Barselonu, samo sam u poziciji u kojoj pokušavam da uživam svakoga dana. Svestan sam da sam u godinama u kojem mi je svake sezone potrebno neko vreme samo za sebe, kako bih doneo odluke o budućnosti. Iskren sam prema sebi i ovaj klub mi je dao sve, na tome sam zahvalan", zaključio je Inijesta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar