Анталија тоне, не може да плаћа Насрија!

Турски клуб у финансијском и организационом галиматијасу тражи начин како да се ослободи астрономске плате Француза.

Фудбал 28.12.2017 | 15:00
Анталија тоне, не може да плаћа Насрија!
"Врело фудбалско лето" готово је у бисеру турског медитеранског туризма, Анталији. Истоимени прволигаш се након импресивног пазарења и довођења у своје редове таквих мајстора као што су Самир Насри,  Самјуел Еро, Јоан Ђуру, Сандро, Жереми Менез... нашао у великим проблемима. Што организационо, што финансијски, тако да су потребни велики резови.

Након што је  тренер Леонардо смењен, а за њим клуб напустили председник Сафак Озтурк и директор Сервет Чавушоглу, делује да је ова шок-терапија дала резултате пошто је Анталија славила са 3:1 у 17. колу у петак над Алањом. То, по свему судећи неће бити крај већ менаџмент планира да се ослободи највећег финансијког баласта, то јест уговора саСамиром Насријем. Француз је у Анталију дошао прошлог лета из Манчестер Ситија за годишњу плату од чак четири милиона евра плус бонуси. За сада су за његове услуге заинтересовани Фенербахче, али и Ница коју ће по свему судећи напустити Марио Балотели.

Анталија је тренутно на самој ивици зоне испадања у Суперлигу и заизима 15 . позицију са само четири победе у 17. одиграних кола.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар