Antalija tone, ne može da plaća Nasrija!

Turski klub u finansijskom i organizacionom galimatijasu traži način kako da se oslobodi astronomske plate Francuza.

Fudbal 28.12.2017 | 15:00
Antalija tone, ne može da plaća Nasrija!
"Vrelo fudbalsko leto" gotovo je u biseru turskog mediteranskog turizma, Antaliji. Istoimeni prvoligaš se nakon impresivnog pazarenja i dovođenja u svoje redove takvih majstora kao što su Samir Nasri,  Samjuel Ero, Joan Đuru, Sandro, Žeremi Menez... našao u velikim problemima. Što organizaciono, što finansijski, tako da su potrebni veliki rezovi.

Nakon što je  trener Leonardo smenjen, a za njim klub napustili predsednik Safak Ozturk i direktor Servet Čavušoglu, deluje da je ova šok-terapija dala rezultate pošto je Antalija slavila sa 3:1 u 17. kolu u petak nad Alanjom. To, po svemu sudeći neće biti kraj već menadžment planira da se oslobodi najvećeg finansijkog balasta, to jest ugovora saSamirom Nasrijem. Francuz je u Antaliju došao prošlog leta iz Mančester Sitija za godišnju platu od čak četiri miliona evra plus bonusi. Za sada su za njegove usluge zainteresovani Fenerbahče, ali i Nica koju će po svemu sudeći napustiti Mario Baloteli.

Antalija je trenutno na samoj ivici zone ispadanja u Superligu i zaizima 15 . poziciju sa samo četiri pobede u 17. odigranih kola.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar