Билић: Нисам у категорији највећих тренера

Хрватски тренер Славен Билић рекао је да за сада не намерава да се врати фудбалу пошто му је потребан одмор, пренели су британски медији.

Фудбал 27.12.2017 | 08:00
Билић: Нисам у категорији највећих тренера
Вест Хем је прошлог месеца, после скоро две и по године, отпустио Билића због лоших резултата. Британски медији навели су да је неколико клубова заинтересовано за Билића, медју којима и Мидлсбро, који је синоћ отпустио тренера Гарија Монка. Наводно је за Билића заинтересован и Фудбалски савез Шкотске.

Упитан да ли је заинтересован за понуде које тренутно има, Билић је рекао: "Знам моју позицију на тренерској мапи".

"Могу мало да сачекам, да се мало одморим, али свестан сам да нисам у категорији највећих тренера који могу да угасе телефон и да чекају годину дана, а затим поново да га укључе и да кажу да су спремни, да су се вратили", рекао је Билић.

"Ако искрсне нешто добро, најмање што могу да урадим јесте да размотрим предлог, пошто ми већ недостаје посао, у венама ми је. Али, такодје ми је потребан одмор", додао је бивши хрватски селектор.

Билић је рекао да си га звали бројни клубови и навео да би волео посао у Енглеској, али да ће о новом послу одлучити на основу пројекта који му буду представили челници заинтересованог клуба. Такодје је рекао да није заинтересован за посао у некој репрезентацији.

"Дуго година сам радио у младој селекцији Хрватске. Баш сам уживао, био сам селектор моје земље и од тога нема веће части. Наравно, ту има и много одговорности и притиска, али све то ми је много помогло. Тада сам био заиста млад. Никад не реци никад, али уживам у свакодневном послу, као тренер у клубу", рекао је Билић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар