ЕП: ''Орлови'' узлећу са Алпа!

Рукометаши Србије ће до ЕП у Хрваској одиграти припремне мечеве против Швајцарске, Румуније, Русије, Саудијске Арабије, Македоније и Словеније.

Остали спортови 25.12.2017 | 10:30
ЕП: ''Орлови'' узлећу са Алпа!
Рукометна репрезентација Србије почиње припреме у понедељак 25. децембра, за Европско првенство у Хрватској које је на програму од 12. до 28. јануара.

Изабраници селектора Јовице Цветковића имаће укупно шест пријатељских провера како би ушли у праву форму када је то најпотребније - за прелиминарну фазу у Сплиту од 12. до 16. јуна (утакмице са Хрватском, Шведском и Исландом).

"Орлови" ће на крају календарске 2017. године учествовати на "Yеллоw Цуп-у" у швајцарском Винтертуру, где ће поред домаћина укрстити копља и са једном од две селекције - Русијом или Румунијом. Већ другог јануара, српске рукометаше чека меч затвореног типа са Саудијском Арабијом, док ће три дана касније домаћа публика имати прилике да види репрезентацију уживо у дуелу са Македонијом (18 часова, СЦ Вождовац на Бањици, ТВ пренос).
Последње две провере, Орлови ће имати деветог (19.00, Мурска Собота) и 10. јануара (18.00, Велење) у Словенији са бронзаном селекцијом са прошлог Светског првенства, после чега следи пут за Сплит.

Извор: моззартспорт

фото: Старспорт

Коментари / 0

Оставите коментар