EP: ''Orlovi'' uzleću sa Alpa!

Rukometaši Srbije će do EP u Hrvaskoj odigrati pripremne mečeve protiv Švajcarske, Rumunije, Rusije, Saudijske Arabije, Makedonije i Slovenije.

Ostali sportovi 25.12.2017 | 10:30
EP: ''Orlovi'' uzleću sa Alpa!
Rukometna reprezentacija Srbije počinje pripreme u ponedeljak 25. decembra, za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj koje je na programu od 12. do 28. januara.

Izabranici selektora Jovice Cvetkovića imaće ukupno šest prijateljskih provera kako bi ušli u pravu formu kada je to najpotrebnije - za preliminarnu fazu u Splitu od 12. do 16. juna (utakmice sa Hrvatskom, Švedskom i Islandom).

"Orlovi" će na kraju kalendarske 2017. godine učestvovati na "Yellow Cup-u" u švajcarskom Vinterturu, gde će pored domaćina ukrstiti koplja i sa jednom od dve selekcije - Rusijom ili Rumunijom. Već drugog januara, srpske rukometaše čeka meč zatvorenog tipa sa Saudijskom Arabijom, dok će tri dana kasnije domaća publika imati prilike da vidi reprezentaciju uživo u duelu sa Makedonijom (18 časova, SC Voždovac na Banjici, TV prenos).
Poslednje dve provere, Orlovi će imati devetog (19.00, Murska Sobota) i 10. januara (18.00, Velenje) u Sloveniji sa bronzanom selekcijom sa prošlog Svetskog prvenstva, posle čega sledi put za Split.

Izvor: mozzartsport

foto: Starsport

Komentari / 0

Ostavite komentar