Владан Милојевић преузима "Орлове"?!

Актуелни тренер Црвене звезде најозбиљнији је кандидат за клупу репрезентације Србије, сазнаје "Тип". Да ли је то добро решење?

Фудбал 22.12.2017 | 21:45
Владан Милојевић преузима "Орлове"?!
Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза најавио је да ће "орлови" добити селектора најкасније до Нове године.

"Селектора Србије ћемо изабрати до краја године. Чекам званичан предлог спортског директора Буњевчевића, и онда ћемо на Извршном одбору донети нашу коначну одлуку", најавио је пре три недеље Кокеза.

Србија је изборила пласман на Мундијал у Русији следеће године, али после успешно завршених квалификација Славољуб Муслин отишао је са клупе. На његово место као прелазно решење постављен је Младен Крстајић, бивши репрезентативац.

До доласка 2018. остало је још мало времена, односно још неколико дана до избора новог селектора.

У конкуренцији за то место било је много кандидата. Горан Буњевчевић, спортски директор Фудбалског савеза Србије, изјавио је да он неће бити странац, па је број потенцијалних тренера сужен.

Причало се о Вељку Пауновићу, Драгану Стојковићу Пиксију, помињао се Иван Јовановић, Александар Станојевић, а сада као најозбиљнији кандидат помиње се Владан Милојевић, актуелни тренер Црвене звезде.

Лист "Тип" преноси да би управо он могао да буде тај који ће "орлове" водити на Светско првенство у Русији.

Милојевић је летос стигао на клупу тима из Љутице Богдана, а потом је са Црвеном звездом изборио "европско пролеће", односно стигао до нокаут фазе Лиге Европе, где ће у фебруару одмерити снаге са руским вицешампионом, екипом ЦСКА из Москве.

Да ли је Милојевић заиста избор челника ФСС за новог селектора Србије? Одговор на то питање требало би врло брзо да сазнамо.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар