Vladan Milojević preuzima "Orlove"?!

Aktuelni trener Crvene zvezde najozbiljniji je kandidat za klupu reprezentacije Srbije, saznaje "Tip". Da li je to dobro rešenje?

Fudbal 22.12.2017 | 21:45
Vladan Milojević preuzima "Orlove"?!
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza najavio je da će "orlovi" dobiti selektora najkasnije do Nove godine.

"Selektora Srbije ćemo izabrati do kraja godine. Čekam zvaničan predlog sportskog direktora Bunjevčevića, i onda ćemo na Izvršnom odboru doneti našu konačnu odluku", najavio je pre tri nedelje Kokeza.

Srbija je izborila plasman na Mundijal u Rusiji sledeće godine, ali posle uspešno završenih kvalifikacija Slavoljub Muslin otišao je sa klupe. Na njegovo mesto kao prelazno rešenje postavljen je Mladen Krstajić, bivši reprezentativac.

Do dolaska 2018. ostalo je još malo vremena, odnosno još nekoliko dana do izbora novog selektora.

U konkurenciji za to mesto bilo je mnogo kandidata. Goran Bunjevčević, sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, izjavio je da on neće biti stranac, pa je broj potencijalnih trenera sužen.

Pričalo se o Veljku Paunoviću, Draganu Stojkoviću Piksiju, pominjao se Ivan Jovanović, Aleksandar Stanojević, a sada kao najozbiljniji kandidat pominje se Vladan Milojević, aktuelni trener Crvene zvezde.

List "Tip" prenosi da bi upravo on mogao da bude taj koji će "orlove" voditi na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Milojević je letos stigao na klupu tima iz Ljutice Bogdana, a potom je sa Crvenom zvezdom izborio "evropsko proleće", odnosno stigao do nokaut faze Lige Evrope, gde će u februaru odmeriti snage sa ruskim vicešampionom, ekipom CSKA iz Moskve.

Da li je Milojević zaista izbor čelnika FSS za novog selektora Srbije? Odgovor na to pitanje trebalo bi vrlo brzo da saznamo.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar