Гетлинов агент о допинг скандалу: Извини, Џастине!

Агент светског првака на 100 метара, Џастина Гетлина Роберт Вагнер каже да је све у вези са новим допинг скандалом само "празна прича".

Остали спортови 30.12.2017 | 10:30
Гетлинов агент о допинг скандалу: Извини, Џастине!
Гетлин је раскинуо сарадњу са тренером Денисом Мичелом чим је чуо за информације, а поред Мичела је у новом скандалу наводно учествовао и спринтеров повремени агент.

Ово је трећи допинг скандал који се везује за Гетлиново име, непосредно или посредно, а Вагнер каже да је настао због погрешног тумачења речи и његове непромишљености.

"Не користим и нисам користио недозвољена средства. Био сам шокиран сазнањем да је мој тренер радио ствари које имају везе са било чиме од садашњих оптужби. Отпустио сам га чим сам сазнао за то", рекао је Гетлин у среду, преноси Гардијан.

Денис Мичел је иначе некадашњи атлетичар и током каријере је признао да је користио недозвољене супстанце, а откривен је када је новинару који се лажно представио, понудио таква средства. Вагнер се огласио и негира наводе које је изнео Дејли Телеграф.

"Све је то празна прича, нисам заиста понудио или дао супстанце који су новинари тражили, али сам глупаво рекао да бих могао да их набавим. Извињавам се господину Гетлину и његовом менаџменту и породици због тога што су изашле потпуно погрешне информације о њему и извињвам се другим спортистима на погрешно протумаченим речима", рекао је Вагнер.

Америчка Агенција против допинга у спорту (УСАДА) каже да истражује читав случај.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар