Умјесто пријема паре у донације

Предсједник Народне скупштине Републике Српске (РС) Недељко Чубриловић ће средства предвиђена за новогодишњи пријем у парламенту и ове године донирати у хуманитарне сврхе.

Република Српска 21.12.2017 | 12:52
Умјесто пријема паре у донације
Чубриловић ће донирати средства потребна за куповину пакета с храном и личном хигијеном за све породице чланова Удружења за помоћ дјеци и омладини с посебним потребама "Трачак наде“ из Фоче.

Ово удружење брине о 62 корисника с различитим физичким и психичким потешкоћама са подручја општина Фоча и Чајниче.

Дио средстава, предвиђених за Новогодишњи пријем у Народној скупштини, донират ће на молбу Православног вртића "Анђелак“ из Бање Луке за куповину учила и дидактичких средстава, а новац ће уплатити и Фонду солидарности за дијагностику и лијечење обољења, стања и повреда дјеце у иностранству, у оквиру хуманитарне акције "С љубављу храбрим срцима“, најављено је данас из Народне скупштине Републике Српске.

(Фена)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Криминалац

21.12.2017 12:05

Вецина тих средстава це заврсити код његових послусника, као сто је Споменка Стевановиц и слицни цланови ДНС-а. Да би могли куповати гласове и уцјењивати народ хуманитарном помоци да гласају за њих наредне године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТРЕЗОР РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

21.12.2017 12:15

ПРАВА СТВАР ПАРЕ ЗА ДОНАЦИЈУ АЛИ ПРЕКО ДОДИКОВОГ РАЦУНА,НАЈСИГУРНИЈЕ ЦОВЈЕК УНОСИ ИЗНОСИ,ИЗ БИХ СТОТИНЕ ХИЉАДА ЕУРА У КЕСУ,И НИСТА МУ НЕСМИЈУ НИ ПОЛИЦИЈА НИ ПОРЕЗНА НИ БАЊА ЛУКА НИ САРАЈЕВО ПА НИ МОСТАР,НАЈАЦИ БАНКАР У ЕУРОПИ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

цурла

21.12.2017 16:16

Само ми једна ствар није јасна, до када це бити оних који и ово критикују и не одговара им, то само болестан ум мозе тако несто да уради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖУЋО

21.12.2017 16:55

РЕ, ЦУРЛА, ЗАТО ШТО НАС ОН И ОВИ НА ВЛАСТИ ЛАЖУ ГОДИНАМА И КО ИМА ИМАЛО МОЗГА У ГЛАВИ, НИШТА ИМ НЕ ВЈЕРУЈЕ. ЈА ИМ НЕВЈЕРУЈЕМ НИ ЗА ОНАЈ ФОНД ЗА ПОМОЋ БОЛЕСНОЈ ДЈЕЦИ. НЕКА ВРАТЕ СВЕ ПОКРАДЕНО, НЕКА СМАЊЕ ТРОШКОВЕ И ПРОДАЈУ СКУПОЦЈЕНА ВОЗИЛА, НЕКА ИЗНАЈМЕ ЗГРАДУ ВЛАДЕ НЕКОЈ СТРАНОЈ КОМПАНИЈИ, СВАКАКО ТАМО НИШТА НЕ РАДЕ И ОНДА ЋУ ИМ МАЛО ВИШЕ ВЈЕРОВАТИ. ЗА СВЕ НАС ЛАЖУ, КВАДРАТ БОЛНИЦЕ КОШТА ТРИ ПУТА ВИШЕ НЕГО У СРБИЈИ А ТАКО И КИЛОМЕТАР ПУТА. МА ФУКАРЕ СУ ТО И ЛОПОВИ БЕЛОСВЕТСКИ

Name

Ре Зуцо

21.12.2017 19:54

Какве глупости писес,,ста се десава са појединцима овде