И било је крајње вријеме…!

Српски громовник има понуду да постане последња коцкица Дрим тима! Светски вицешампион планира велики трансфер за лето.

Остали спортови 23.12.2017 | 14:30
И било је крајње вријеме…!
За Пољску је прејак, време је за најјачу конкуренцију на свету! Српски репрезентативац и један од најбољих одбојкаша света Срећко Лисинац је у плановима италијанског великана Лубеа за наредно лето, открива Газета дело Спорт.

Шампион Италије и новопечени вицешампион света после недавног СП за клубове је означио српског одбојкаша као мету број један у прелазном року наредног лета. Феноменални Лисинац је један од најбољих играча средњих блокера на планети и није изненађење што је му је Лубе спремио богат уговор, јављају италијански медији.



Лисинац је тренутно члан пољског Белхатова са којим је у полуфиналу СП за клубове играо управо против Лубеа и поражен је. У том мечу је освојио 10 поена, али и по ко зна који пут показао да је материјал за најјачу лигу света. Лубе је управо на позицији средњег блокера можда и најтањи. Има сјајног Соколова на позицији коректора, феноменалног Хуанторену, те Сандера и Коваржа на позицијама примача, техничар је одлични Американац Кристенсон, либеро је један од најбољих на свету Жења Гребењиков… На позицијама блокера су домаћи репрезентативци Честер и Канделари, као и наш Драган Станковић.

Кога од њих ће заменити Лисинац ако прихвати понуду Лубеа видећемо наредног лета. Ако се тај трансфер оствари, Лубе ће заиста моћи да се назове светским Дрим тимом јер ће на свакој позицији у тиму имати велику звезду.

Лисинац има 25 година, члан је Белхатова до 2014. година, пре тога је играо за немачки Берлин, пољску Честохову и краљевачку Рибницу у којој је поникао. Са репрезентацијом Србије има освојено злато и сребро у Светкој лиги, те две бронзе на европским првенствима, а на сва четири поменута такмичења је био у идеалној постави.

Време је за најјачу конкуренцију…

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар