I bilo je krajnje vrijeme…!

Srpski gromovnik ima ponudu da postane poslednja kockica Drim tima! Svetski vicešampion planira veliki transfer za leto.

Ostali sportovi 23.12.2017 | 14:30
I bilo je krajnje vrijeme…!
Za Poljsku je prejak, vreme je za najjaču konkurenciju na svetu! Srpski reprezentativac i jedan od najboljih odbojkaša sveta Srećko Lisinac je u planovima italijanskog velikana Lubea za naredno leto, otkriva Gazeta delo Sport.

Šampion Italije i novopečeni vicešampion sveta posle nedavnog SP za klubove je označio srpskog odbojkaša kao metu broj jedan u prelaznom roku narednog leta. Fenomenalni Lisinac je jedan od najboljih igrača srednjih blokera na planeti i nije iznenađenje što je mu je Lube spremio bogat ugovor, javljaju italijanski mediji.



Lisinac je trenutno član poljskog Belhatova sa kojim je u polufinalu SP za klubove igrao upravo protiv Lubea i poražen je. U tom meču je osvojio 10 poena, ali i po ko zna koji put pokazao da je materijal za najjaču ligu sveta. Lube je upravo na poziciji srednjeg blokera možda i najtanji. Ima sjajnog Sokolova na poziciji korektora, fenomenalnog Huantorenu, te Sandera i Kovarža na pozicijama primača, tehničar je odlični Amerikanac Kristenson, libero je jedan od najboljih na svetu Ženja Grebenjikov… Na pozicijama blokera su domaći reprezentativci Čester i Kandelari, kao i naš Dragan Stanković.

Koga od njih će zameniti Lisinac ako prihvati ponudu Lubea videćemo narednog leta. Ako se taj transfer ostvari, Lube će zaista moći da se nazove svetskim Drim timom jer će na svakoj poziciji u timu imati veliku zvezdu.

Lisinac ima 25 godina, član je Belhatova do 2014. godina, pre toga je igrao za nemački Berlin, poljsku Čestohovu i kraljevačku Ribnicu u kojoj je ponikao. Sa reprezentacijom Srbije ima osvojeno zlato i srebro u Svetkoj ligi, te dve bronze na evropskim prvenstvima, a na sva četiri pomenuta takmičenja je bio u idealnoj postavi.

Vreme je za najjaču konkurenciju…

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar