Убијен полицајац код Пожаревца

Полицијски службеник Срђан Петровић (42) убијен је ноћас приликом интервенције у селу Баре код Пожаревца, када је Д. Ж. (69) у њега испалио више хитаца из аутоматске пушке, а потом се закључао у своју кућу у којој није било других укућана. Полицајац Срђан Петровић задобио је тешке повреде од којих је преминуо на путу ка болници.

Србија 19.12.2017 | 09:20
Убијен полицајац код Пожаревца
Након ангажовања Специјалне антитерористичке јединице, која је јутрос ушла у кућу, Д. Ж. је убијен приликом покушаја да поново отвори ватру на припаднике полиције.
 
Полицијској управи у Пожаревцу је касно синоћ од стране зета Д. Ж., који се претходно посвађао са тастом, пријављено да Д. Ж. у нелегалном поседу има аутоматску пушку, након чега је на лице места упућена патрола полиције.

У једном тренутку, када је полицајац Петровић покушао да уђе у двориште објекта како би проверио да ли је можда више особа у кући, Д. Ж. је испалио више хитаца из аутоматске пушке и смртно ранио полицијског службеника.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Несо

19.12.2017 09:05

Сауцесце озалосценој породици. страсно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууууу

19.12.2017 11:51

Нису баш морали да га убију.Ваљда су способни да га савладају,овако настрадале двојица.А зет ?

Name

Андрејевиц

19.12.2017 12:33

Убио полицајца на дузности. Није питање способности савладавања убуце вец приказ како треба поступати. Да видимо следецег како це пуцати на полицајца.

ОДГОВОРИТЕ