Ubijen policajac kod Požarevca

Policijski službenik Srđan Petrović (42) ubijen je noćas prilikom intervencije u selu Bare kod Požarevca, kada je D. Ž. (69) u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a potom se zaključao u svoju kuću u kojoj nije bilo drugih ukućana. Policajac Srđan Petrović zadobio je teške povrede od kojih je preminuo na putu ka bolnici.

Srbija 19.12.2017 | 09:20
Ubijen policajac kod Požarevca
Nakon angažovanja Specijalne antiterorističke jedinice, koja je jutros ušla u kuću, D. Ž. je ubijen prilikom pokušaja da ponovo otvori vatru na pripadnike policije.
 
Policijskoj upravi u Požarevcu je kasno sinoć od strane zeta D. Ž., koji se prethodno posvađao sa tastom, prijavljeno da D. Ž. u nelegalnom posedu ima automatsku pušku, nakon čega je na lice mesta upućena patrola policije.

U jednom trenutku, kada je policajac Petrović pokušao da uđe u dvorište objekta kako bi proverio da li je možda više osoba u kući, D. Ž. je ispalio više hitaca iz automatske puške i smrtno ranio policijskog službenika.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Neso

19.12.2017 09:05

Saucesce ozaloscenoj porodici. strasno.

ODGOVORITE
Name

Аууууу

19.12.2017 11:51

Нису баш морали да га убију.Ваљда су способни да га савладају,овако настрадале двојица.А зет ?

Name

Andrejevic

19.12.2017 12:33

Ubio policajca na duznosti. Nije pitanje sposobnosti savladavanja ubuce vec prikaz kako treba postupati. Da vidimo sledeceg kako ce pucati na policajca.

ODGOVORITE