Шампион Формуле 1: А сад "Игра престола"!

Шампион Формуле 1, Британац Луис Хамилтон, направио је планове за зимски одмор. Прва ствар на листи - гледање свих епизода популарне серије "Игра престола".

Остали спортови 18.12.2017 | 09:30
Шампион Формуле 1: А сад "Игра престола"!
Луис Хамилтон је у 2017. години освојио своју четврту шампионску титулу у Формули 1. Возач Мерцедеса је, може се рећи, убедљиво освојио трофеј, с обзиром на то да је две трке пре краја такмичења био сигурно на првом месту.

Али, већ сада размишља о предстојећој сезони, наводећи да има исте циљеве - прво место, нове победе, уз оцену да ће Мерцедес имати јаку конкуренцију у Ред Булу, Мекларену и Ферарију.

"Глава ми је 'намештена' као и за претходне сезоне, а то значи увек идем на највише постоље. Ако размишљаш о томе да ћеш бити пети, не можеш да успеш. Мораш да се припремиш да идеш на врх", каже он за ББЦ.

Али, пре припрема за нову сезону, Хамилтон ће отићи на зимски одмор. Има кућу у Колораду.

"Сваке године идем тамо, дружим се са двојим псима, уживам на снегу, мирно је. Волим да се завалим у фотељу поред камина, само да седим или да скијам, гледам филмове или серије. Знате, никада нисам погледао ниједну епизоду 'Игре престола'. Моји пријатељи, а посебно мој брат, обожавају ту серију, па планирам да 'уроним' у њу ове зиме", каже Хамилтон.

Шта мислите који ће му се женски лик из серије највише допасти?

А ово му је једна од најлепших успомена из минуле сезоне - када му је представљена кацига величанственог Ајртона Сене на трци у Канади. Хамилтон је, наиме, протекле сезоне, изјеначио број пол-позиција са досадашњим рекордером, Сеном.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар