Šampion Formule 1: A sad "Igra prestola"!

Šampion Formule 1, Britanac Luis Hamilton, napravio je planove za zimski odmor. Prva stvar na listi - gledanje svih epizoda popularne serije "Igra prestola".

Ostali sportovi 18.12.2017 | 09:30
Šampion Formule 1: A sad "Igra prestola"!
Luis Hamilton je u 2017. godini osvojio svoju četvrtu šampionsku titulu u Formuli 1. Vozač Mercedesa je, može se reći, ubedljivo osvojio trofej, s obzirom na to da je dve trke pre kraja takmičenja bio sigurno na prvom mestu.

Ali, već sada razmišlja o predstojećoj sezoni, navodeći da ima iste ciljeve - prvo mesto, nove pobede, uz ocenu da će Mercedes imati jaku konkurenciju u Red Bulu, Meklarenu i Ferariju.

"Glava mi je 'nameštena' kao i za prethodne sezone, a to znači uvek idem na najviše postolje. Ako razmišljaš o tome da ćeš biti peti, ne možeš da uspeš. Moraš da se pripremiš da ideš na vrh", kaže on za BBC.

Ali, pre priprema za novu sezonu, Hamilton će otići na zimski odmor. Ima kuću u Koloradu.

"Svake godine idem tamo, družim se sa dvojim psima, uživam na snegu, mirno je. Volim da se zavalim u fotelju pored kamina, samo da sedim ili da skijam, gledam filmove ili serije. Znate, nikada nisam pogledao nijednu epizodu 'Igre prestola'. Moji prijatelji, a posebno moj brat, obožavaju tu seriju, pa planiram da 'uronim' u nju ove zime", kaže Hamilton.

Šta mislite koji će mu se ženski lik iz serije najviše dopasti?

A ovo mu je jedna od najlepših uspomena iz minule sezone - kada mu je predstavljena kaciga veličanstvenog Ajrtona Sene na trci u Kanadi. Hamilton je, naime, protekle sezone, izjenačio broj pol-pozicija sa dosadašnjim rekorderom, Senom.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar