Бекер: Новаку не треба нико, није ме послушао!

Борис Бекер, бивши тренер Новака Ђоковића, открио је у свом документарцу "Борис Бекер – играч" због чега се разишао са Србином.

Тенис 09.12.2017 | 21:15
Бекер: Новаку не треба нико, није ме послушао!
"Последњи савет који сам му дао је да мора да буде сопствени извор светлости. Не треба му нико други. Није ме послушао. Сада неки други људи добијају те зраке сунца, неки који никада их до сада нису добијали. Мени не треба светлост. Ја имам сопствене изворе светлости, не треба ми његова светлост. Ако дам савет Ђоковићу, онда је то из срца и из добре намере. Ако радим са њим, онда желим да радим пуним интензитетом, са пуним поверењем, не половично“, рекао је Немац.

Бивши тренер најбољег српског тенисер рекао је да је сада тенис другачији него у његово време.

"Тенис који сам ја играо и који се игра сада потпуно је другачији. Ми смо буквално играли за голи живот. За то не постоји књига, нема упутства. Морате сами да се снађете, да осетите емоцију, фрустрацију, да осетите страх од пораза и недостатка новца. Сада тога нема. Рецимо, био је један меч када Новак целих десет минута није ни држао рекет како треба. Нико то није приметио, нико није писао о томе, али ја сам видео“, закључо је Бекер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар