Beker: Novaku ne treba niko, nije me poslušao!

Boris Beker, bivši trener Novaka Đokovića, otkrio je u svom dokumentarcu "Boris Beker – igrač" zbog čega se razišao sa Srbinom.

Tenis 09.12.2017 | 21:15
Beker: Novaku ne treba niko, nije me poslušao!
"Poslednji savet koji sam mu dao je da mora da bude sopstveni izvor svetlosti. Ne treba mu niko drugi. Nije me poslušao. Sada neki drugi ljudi dobijaju te zrake sunca, neki koji nikada ih do sada nisu dobijali. Meni ne treba svetlost. Ja imam sopstvene izvore svetlosti, ne treba mi njegova svetlost. Ako dam savet Đokoviću, onda je to iz srca i iz dobre namere. Ako radim sa njim, onda želim da radim punim intenzitetom, sa punim poverenjem, ne polovično“, rekao je Nemac.

Bivši trener najboljeg srpskog teniser rekao je da je sada tenis drugačiji nego u njegovo vreme.

"Tenis koji sam ja igrao i koji se igra sada potpuno je drugačiji. Mi smo bukvalno igrali za goli život. Za to ne postoji knjiga, nema uputstva. Morate sami da se snađete, da osetite emociju, frustraciju, da osetite strah od poraza i nedostatka novca. Sada toga nema. Recimo, bio je jedan meč kada Novak celih deset minuta nije ni držao reket kako treba. Niko to nije primetio, niko nije pisao o tome, ali ja sam video“, zaključo je Beker.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar