“Ботаничка башта“ младих волонтера

Поводом Међународног дана волонтера, омладинска организација “Сенат младих ОМОТЕ” у оквиру пројекта “Снага младих која расте”, а који реализује Удружење грађана “Отахарин”, ради на теми “Ботаничка башта”. Пројекат се реализује у сарадњи са Гимназијом “Филип Вишњић” у чијим просторијама је и постављена башта.

Република Српска 07.12.2017 | 16:28
“Ботаничка башта“ младих волонтера
Иако организација која је релативно скоро основана да дјелује самостално, “Сенат младих ОМОТЕ” већ показује да има озбиљне идеје и планове који су добри за друштвену заједницу, а као такви и врло радо подржани од исте. Пројекат “Ботаничка башта” је настао са жељом да се створи један потпуно нови и пријатан амбијент и избор је пао на бијељинску гимназију.

Млади волонтери који дјелују у овом центру презадовољни су својим пројектом и са пуно ентузијазма прихватили су се посла, шаљући јасну поруку околини да је све могуће уз добру вољу и организацију, истичући љепоту волонтерског позива.

Пројекат “Снага младих расте” у оквиру којег и настаје ова ботаничка башта се реализује уз подршку Шулер Хелфен Лебен организације из Њемачке која већ десет година подржава сличне пројекте омладинског карактера.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар