“Botanička bašta“ mladih volontera

Povodom Međunarodnog dana volontera, omladinska organizacija “Senat mladih OMOTE” u okviru projekta “Snaga mladih koja raste”, a koji realizuje Udruženje građana “Otaharin”, radi na temi “Botanička bašta”. Projekat se realizuje u saradnji sa Gimnazijom “Filip Višnjić” u čijim prostorijama je i postavljena bašta.

Republika Srpska 07.12.2017 | 16:28
“Botanička bašta“ mladih volontera
Iako organizacija koja je relativno skoro osnovana da djeluje samostalno, “Senat mladih OMOTE” već pokazuje da ima ozbiljne ideje i planove koji su dobri za društvenu zajednicu, a kao takvi i vrlo rado podržani od iste. Projekat “Botanička bašta” je nastao sa željom da se stvori jedan potpuno novi i prijatan ambijent i izbor je pao na bijeljinsku gimnaziju.

Mladi volonteri koji djeluju u ovom centru prezadovoljni su svojim projektom i sa puno entuzijazma prihvatili su se posla, šaljući jasnu poruku okolini da je sve moguće uz dobru volju i organizaciju, ističući ljepotu volonterskog poziva.

Projekat “Snaga mladih raste” u okviru kojeg i nastaje ova botanička bašta se realizuje uz podršku Šuler Helfen Leben organizacije iz Njemačke koja već deset godina podržava slične projekte omladinskog karaktera.



BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar